Home Huis 8501 Bissegem
Rijmsnoerstraat 42
Kaart

Rijmsnoerstraat 42

8501 Bissegem Huis
149 m² wonen
3 slaapkamers
€239.000

Ontdek deze goed onderhouden bel-etage woning, ideaal gelegen naast een park en op loopafstand van diverse voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het cultureel centrum. Betreed deze instapklare woning en word ontvangen in een ruime inkomhal met brede trap die u naar de gezellige woonkamer met halfopen keuken leidt. De keuken kijkt uit op het park en is uitgerust met een ingebouwde koelkast, oven en gasfornuis. Verder vindt u op de eerste verdieping een apart toilet en de badkamer.

De tweede verdieping omvat drie ruime slaapkamers en een geïsoleerde zolderruimte, waar extra kamers kunnen worden gerealiseerd. De woning beschikt ook over een inpandige garage met automatische poort en ruime was- en bergruimte, die toegang biedt tot de mooie tuin.

Enkele kenmerken van dit huis zijn rolluiken op alle ramen, dubbel glas, een inpandige garage, groot terras met tuin en er is geen renovatieplicht.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met de verantwoordelijke makelaar: Yoshi Vandeginste via 0474 49 50 38 of yoshi.vandeginste@dewaele.com.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijmsnoerstraat 42 - 8501 Bissegem - Betreft een goed onderhouden bel-etage-woning ideaal gelegen aangrenzend aan het park en op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten, cultureel centrum, …
Bij het betreden van de instapklare woning komt u meteen binnen in de inkomhal met een brede trap die leidt naar de woonkamer met halfopen keuken. De keuken met zicht op het park beschikt over een ingebouwde koelkast, oven en een gasfornuis. Het apart toilet en de badkamer bevinden zich eveneens op de eerste verdieping.

De tweede verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers en een geïsoleerde zolderruimte met mogelijkheid om zeker nog 2 extra kamers toe te voegen.

De inpandige garage met automatische poort en ruime was- en bergruimte geeft toegang tot de mooie tuin.

Bijzonderheden:
- Overal rolluiken
- Dubbel glas
- Inpandige garage
- Groot terras met tuin
- Geen renovatieplicht

Een afspraak vastleggen of meer info gewenst? Contacteer de verantwoordelijke makelaar: Yoshi Vandeginste: (0474 49 50 38 - yoshi.vandeginste@dewaele.com)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Kadastraal Inkomen
€ 651
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
351EZR42RYMC
Makelaar Code
188337
EPC Waarde
3370 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€239.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com