Home Te Koop Huis 8501 Bissegem
Bissegemsestraat 247
Kaart

Bissegemsestraat 247

8501 Bissegem Huis Te Koop
112 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een gezinswoning die elegantie en functionaliteit combineert? Deze charmante woning biedt zowel een prachtige leefruimte als een praktische lay-out, perfect voor een groeiende familie. Zodra je deze woning betreedt, wordt je verwelkomd door een ruime inkomhal met trap, die direct leidt naar de open leefruimte met keukenhoek.

Deze lichte en luchtige woonruimte is ideaal om te ontspannen of om vrienden en familie te entertainen, en vloeit naadloos over in een diepe veranda - de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond. Daarnaast beschikt de woning over een nette badkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning en gemakkelijk bereikbaar vanuit de woonkamer.

De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap leidt je naar de zolderruimte, waar je een extra slaapkamer en een handige berging vindt. Het huis wordt gecompleteerd door een mini-kelder en een hobbyruimte met kleine zolder, ideaal voor al je opslagbehoeften.

Maar het echte hoogtepunt van dit pand is de prachtig aangelegde tuin. Georiënteerd voor optimale zon en boordevol groene planten, biedt deze buitenruimte een oase van rust. Er is ook een ruim terras - perfect voor zomerse barbecues of gewoon om te genieten van de buitenlucht. En met een tuinhuis erbij, heb je genoeg opslagruimte voor al je tuingereedschap.

Ontdek vandaag nog het potentieel van deze prachtige gezinswoning en maak van deze ruimte jouw thuis.

* * *

Bissegemsestraat 247 - 8501 Bissegem - Een mooie woonruimte en een praktische indeling zijn de basis van deze gezinswoning. Een binnenruimte boordevol potentieel en een perfect geörienteerde tuin is de perfecte mix. De inkom met traphal steek door naar de leefruimte met open keukenhoek. Achteraan is de woonruimte vlot verbonden met een diepe veranda en een nette badkamer. Er zijn 2 slaapkamers op het eerste verdiep. Een vaste trap leidt naar de zolderruimte met een extra slaapkamer en een praktische berging. Er is een mini kelder en een hobbyruimte met kleine zolder. Buitenkomen is genieten van rust, een ruim terras en een goed begroeide groene tuin. Met tuinhuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 149.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
JT8FOSPKDYYE
Makelaar Code
089-15950
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€149.000 / C21 Via Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com