Kaart

3950 Bocholt Huis Te Koop
140 m² wonen
967 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Te renoveren woning met 3 slaapkamers.
Ontdek de serene charme van deze prachtige woning uit de jaren 50, gelegen in een rustige straat op een riant perceel van 966 m² in het idyllische Bosstraat 11 3950 Bocholt. Deze eigendom biedt een oase van rust en ruimte, met een uitgebreide lijst van voorzieningen en mogelijkheden.
Begane grond:
Betreed de woning via de smaakvolle inkomhal met vestiaire, leidend naar de lichte woonkamer voorzien van airconditioning, grote raampartijen en . De keuken, uitgerust met een  gasfornuis, afzuigkap en koelkast, biedt een ideale ruimte voor culinair genot en uitzicht op de tuin, terwijl een bergplaats, sas, gastentoilet en inpandige garage met poort en ruimte voor wasmachine en droger de praktische aspecten van het dagelijks leven vervullen. Achteraan de garage is een aparte cv ruimte voorzien met rechtstreekse verbinding naar de tuin.
Verdieping:
De bovenverdieping herbergt een overloop en drie sfeervolle slaapkamers met nieuwe airco units, veel lichtinval en ruimte De badkamer bestaat uit een badmeubel, wastafel, een bad (met mogelijkheid tot douchen) en toilet.
Extra's:
Een onderliggende voorraadkelder zorgt voor extra opslagruimte. De prachtige, zeer ruime tuin met tuinhuis nodigt uit tot ontspanning en buitenleven. Het voorgelegen gedeelte van het perceel geeft veel mogelijkheden voor parkeerruimte, oprijlaan, extra tuin oppervlakte.
Bijzonderheden:
-Eigenaar vervangt de ramen en kozijnen
-Perceel van ruim 950 m²
-EPC: F
-Inpandige garage
-4 airco units
Geniet niet alleen van de prachtige woning, maar ontdek ook de ideale ligging in de gemeente Bocholt. Deze locatie biedt een perfecte bereikbaarheid naar nabijgelegen steden als Pelt, Lommel, Hasselt, Eindhoven, Budel en Valkenswaard. Je bevindt je in het hart van een regio die een naadloze verbinding biedt met diverse stedelijke centra en culturele hotspots.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
967 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
FGCHT1USDGIP
Makelaar Code
129603
EPC Waarde
638 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€259.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com