Kaart

3950 Bocholt Huis Te Koop
185 m² wonen
2113 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante woning bevindt zich in het landelijke Lozen, een deelgemeente van Bocholt, dichtbij de Nederlandse grens. De woning ligt aan de Hamonterweg en het achterliggende perceel is bereikbaar via een zijstraat. Het totale perceel van 2113 m² biedt een prachtig uitzicht en is Zuidwest gericht.

Bij het binnenkomen van de woning wordt u verwelkomd door een ruime, lichte inkomhal die toegang biedt tot het gastentoilet, de kelder, de keuken, de woonkamer en de bovenverdieping. De woonkamer heeft een prachtige parketvloer en biedt voldoende ruimte voor een zit- en eetkamer. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en het grote raam in de eetkamer is voorzien van een screen voor de zonnige dagen.

De keuken is uitgerust met een ingebouwde koelkast, een elektrische kookplaat, een magnetron en een vaatwasser en biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast is er op de begane grond een handige wasruimte en een garage met ruimte voor een auto en opslag.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft zowel een ligbad als een douche, een ruim badkamermeubel met voldoende opbergruimte en een toilet.

Buiten beschikt de woning over een prachtige, volledig aangelegde tuin op het zuidwesten met een gezellig zonneterras. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 185 m² en een inpandige garage. Het vrije uitzicht en de landelijke omgeving zijn extra troeven van deze woning.

* * *

Woning gelegen op Zuidwest gericht perceel van 2113 m²
Ligging
Deze charmante woning is gelegen in het landelijke Lozen, een deelgemeente van Bocholt, niet ver van de grens met Nederland. De woning zelf ligt langs de Hamonterweg, het achterliggende perceel is ook te bereiken via een zijstraatje hiervan. Dit achterliggende perceel is 9a82ca groot, het bouwperceel is 11a31ca groot, een prachtig perceel met een fantastisch uitzicht.
Indeling:
Begane grond
We betreden de woning via de ruime, lichtrijke inkomhal. Hier bevindt zich het gastentoilet en de toegang naar de kelder, de keuken, de leefruimte en de bovenverdieping. De keuken met daarnaast de leefruimte met een prachtige parketvloer. Hier is plaats voor een ruime zitruimte en eetkamer, deze ruimte is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een fijne lichtinval. Het grote raam in de eetkamer is voorzien van een screen voor op de zonnige dagen.De keuken beschikt over een ingebouwde koelkast, een elektrische kookplaat, een microgolfoven en een afwasmachine. Vanuit de keuken hebben we een prachtig zicht op de tuin.Verder bevindt zich op de benedenverdieping nog handige wasberging en een garage die plaats biedt voor een auto en opbergruimte.
Verdieping
Boven zijn er twee ruime slaapkamers gelegen en de badkamer. De badkamer beschikt over zowel een ligbad als een douche, een ruim badkamermeubel met voldoende opbergruimte en een toilet.
Buiten:
Tenslotte beschikt de woning over een prachtige, volledig aangelegde tuin gericht op het Zuidwesten met gezellig zonneterras.
Bijzonderheden:
- Oppervlakte volledige Zuidwest gericht perceel 2.113 m²;
- Bewoonbare oppervlakte 185 m²;
- Inpandige garage;
- Vrij uitzicht;
- Landelijke omgeving.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
2113 m2
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
75LZ0SI72UD0
Makelaar Code
132882
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€415.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com