Kaart

Boshoek 310

2530 Boechout Huis Te Koop
341 m² wonen
2100 m² perceel
6 slaapkamers
€1.285.000
Lening simuleren

Boshoek 310 - 2530 Boechout - Landelijke villa op schitterende kavel van 2.100 m² op rustige en residentiële locatie te Boechout!
Landelijke villa op schitterende kavel van 2.100 m² op rustige en residentiële locatie te Boechout. Het eigendom heeft een uitgestrekte tuin dewelke helemaal doorloopt tot aan een riant bos, tussen de percelen volledig afgesloten met hoge hagen en bomen, zodat u van absolute privacy en rust geniet. De villa werd gebouwd in 1994 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 341 m². Ze omvat een ruime inkomhal, een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken, 6 slaapkamers, 4 badkamers, dubbele inpandige garage, poolhouse en een magnifieke tuin met aangelegd terras, zwembad, sauna en buiten grill ring. Bovendien is er voldoende parkeerplaats op het perceel en elektrische laadpaal.

Gelijkvloers:
U betreedt de ruime inkomhal van deze villa met vestiaireruimte en gastentoilet, tevens heeft u toegang tot de inpandige garage met automatische poort. De glazen deur biedt u toegang tot de ruime woonkamer op parket, voorzien van open haard en prachtige hoge en grote raampartijen met uitzicht op het groen. De ingerichte leefkeuken bevindt zich aansluitend de eethoek en heeft eveneens een ruime eetplaats met toegang tot de tuin. Verder op het gelijkvloers treft u een eerste slaapkamer met badkamer faciliteiten, dewelke ook kan dienen als praktische berg/wasplaats met ingebouwde kasten.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 5 slaapkamers en 3 badkamers. Twee slaapkamers voorzien van een en-suite badkamer. De master bedroom beschikt over een dressing, en-suite badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche met streaming en terras met uitzicht op de tuin en bos. De bergzolder is toegankelijk via vlizotrap. De derde slaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo. Tenslotte zijn er nog 3 zeer ruime slaapkamers dewelke gebruik kunnen maken van de vierde badkamer voorzien van bad en lavabo in meubel.

Tuin:
De tuin van ca. 1.475 m² is rondom verzorgd aangelegd en loopt door tot aan het riante bos met kapel. Het heeft een prachtig aangelegd terras met grill ring, overloop zwembad, sauna en poolhouse. De voortuin heeft een brede en ruime oprit voor verschillende wagens, carport, elektrische laadpaal en inpandige garage met automatische poort.

Bijzonderheden:
– EPC 213 kWh/m²
– Tuin loopt door naar het bos met kapel, dewelke ook niet bebouwd kan worden
– U geniet van maximale privacy en rust door het bos en hoge hagen, bomen en beplanting tussen de verschillende percelen
– Overloop zwembad, sauna, aangelegd terras, gril ring en poolhouse/tuinberging
– Uitgestrekte tuin van ca. 1.475 m²
– Elektrische laadpaal in de voortuin
– 6 volwaardige slaapkamers en 4 badkamers
– Op 4 minuten van het station Kontich en op 10 minuten fietsen naar centrum Lier

Documenten EPC Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.285.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
2100 m2
Bewoonbare oppervlakte
341 m2
Referentie
AXQ4K3L68F7S
Makelaar Code
11/0123
EPC Waarde
213 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230328-0002849879-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
21 Jan 2024
€1.285.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com