Home Te Koop Huis 2820 Bonheiden
Oude Schrieksebaan 3



immo Kaart

Oude Schrieksebaan 3, 2820 Bonheiden

Huis Te Koop in Bonheiden
405 m² wonen
6 slaapkamers
€1.185.000
Lening simuleren

Oude Schrieksebaan 3 - 2820 Bonheiden - Gelegen tussen de dorpskernen van Bonheiden vinden we deze magnifieke nieuwbouwvilla terug. Deze landelijke woning gaat naadloos op in de groene omgeving.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in een uitnodigende inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De kantoorruimte valt op door het grote raam dat uitkijkt op de voortuin. U kan steeds klanten ontvangen in deze ruimte zonder aan privacy te moeten inboeten, daar deze bereikbaar is via de inkomhal. Natuurlijk licht staat centraal dankzij de grote raampartijen in de leefruimtes. Via de stalen deur bereikt u de gezellige woonkamer. De stijlvolle ingerichte keuken met ruime eetkamer biedt een mooi uitzicht op de tuin. De mudroom beschikt over een toilet en doucheruimte. Verder is er nog een ruime garage waarbij de garagepoort afgewerkt is in een kwalitatieve houtsoort.

Op de eerste verdieping treffen we de eerste 2 slaapkamers aan die samen een badkamer delen. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamersuites. Elke suite beschikt over een eigen badkamer. Bovendien geniet de grootste suite van een inloopdressing. Verder is er op dit verdiep nog een speelkamer terug te vinden.

Op de tweede verdieping is de zolderruimte terug te vinden. Deze ruimte is ingedeeld in 2 polyvalente ruimtes/ of 2 riante slaapkamers.

Bonheiden wordt gekenmerkt door zijn residentiële wijken in groene buurten. Het dorpscentrum van Bonheiden is op 3 minuten rijden van de woning. Het gezellige stadscentrum van Mechelen opzoeken kan na een autorit van slechts 10 minuten.

Voor inlichtingen staan wij graag tot uw dienst. Contacteer uw makelaar Nico Di Taranto op 0488 42 42 24 of nico@altro-vastgoed.be - verkoop valt onder 21% BTW
Zeer gunstige ligging
Hoogwaardige afwerking
Tot 6 slaapkamers
Warmtepomp - vloerverwarming - zonnepanelen
Zeer gunstig A+ label

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.185.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
405 m2
Referentie
BRI3D5VZHNN9
Makelaar Code
landelijke-nieuwbouwvilla-in-g
EPC Waarde
14 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€1.185.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com