Home Te Koop Huis 2820 Bonheiden
Rijmenamseweg 73-A
Kaart

Rijmenamseweg 73-A

2820 Bonheiden Huis Te Koop
741 m² perceel
5 slaapkamers

* * *

Rijmenamseweg 73-A - 2820 Bonheiden - Op een uitstekende locatie te Bonheiden bevindt zich deze ruime (liefst 338 m² bewoonbaar) nieuwbouw BEN woning met mogelijks 5 slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem, ... Verkoop onder registratierechten (3% of 12%) , niet onder het BTW-stelsel.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. In de prachtige leefruimte geniet u van een mooi zicht op de tuin en veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kan u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder omvat het gelijkvloers nog een bureauruimte en een garage met opbergruimte. De bureauruimte biedt ook mogelijkheid als vijfde slaapkamer. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 4 ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer, dressing en terras. Verder beschikt u op de eerste verdieping nog over een apart toilet, een open dressing, een badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo en een technische ruimte. In de ruime tuin met overdekt terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder voldoet deze BEN woning aan alle huidige normen qua energiezuinigheid.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en energiezuinige nieuwbouwwoning te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78.07.73 of via info@boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden :
- BEN woning
- 5 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
741 m2
Referentie
CBRT5ZA57TON
Makelaar Code
143373
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€925.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com