Home Te Koop Huis 2820 Bonheiden
Oude Kasteellaan 47
Kaart

Oude Kasteellaan 47

2820 Bonheiden Huis Te Koop
335 m² wonen
1420 m² perceel
4 slaapkamers

Deze prachtige open villa in Bonheiden biedt een rustige, groene omgeving en is ideaal gelegen op loop- en fietsafstand van het centrum. De woning, gebouwd in 1975, staat op een perceel van 1420 m2 en wordt omringd door een zorgvuldig onderhouden tuin. Via de ruime centrale hal betreedt u de lichte woonkamer met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. De ruime keuken, met ruimte voor een eethoek, kijkt ook uit op de tuin en het aangrenzende bos.

De woning heeft twee royale slaapkamers op de begane grond, evenals een badkamer met ligbad en toilet, twee extra kamers die als kantoorruimte kunnen dienen, een berging, een tweede apart toilet, een garderobe en een dubbele garage. Er is voldoende parkeergelegenheid dankzij de lange oprit en de inpandige dubbele garage. De bovenverdieping kan volledig naar eigen smaak worden ingericht en wordt momenteel gebruikt als hobbykamer/zolder.

De tuin, met een oriëntatie op het oosten, is een heerlijke plek om te ontspannen. Er zijn twee terrassen aangelegd, waarvan één aan de achterkant van de tuin om van de avondzon te genieten. Dankzij de ligging aan een bosgebied heeft u geen achterburen, wat bijdraagt aan de privacy.

De locatie van deze woning is ideaal: rustig, groen, grenzend aan een bosgebied en op loop- en fietsafstand van het dorp Bonheiden met sport- en ontspanningsmogelijkheden. De verbindingsweg Rijmenamseweg is slechts een paar straten verderop, en via de snelweg in Mechelen zijn Antwerpen en Brussel gemakkelijk bereikbaar.

Deze woning is na renovatie de ideale gezinswoning in een rustige en centrale omgeving. Neem voor meer informatie contact op via silke@immovos.be of bel 0491/37.05.21.

* * *

Oude Kasteellaan 47 - 2820 Bonheiden - Deze charmante woning op toplocatie te Bonheiden, is gelegen in een rustige buurt op fiets en wandelafstand van centrum Bonheiden. Deze openbebouwing op een perceel van 1420 m2 heeft een tuin rondom rond de woonst, die steeds net als de woning met de grootste zorg werd onderhouden. U betreedt deze villa, gebouwd in 1975, via de ruime centrale inkomhal, van hieruit kan u alle kamers bereiken. De royale woonkamer heeft dankzij de grote raampartijen veel lichtinval en een mooi uitzicht op de groene omgeving. Ook vanuit de keuken kan u genieten van de tuin en het aanpalende bosgebied. De keuken zelf is zeer ruim met plaats voor een eethoek. Het terras is bereikbaar vanuit de leefruimte en hier kan u in alle privacy vertoeven. Er is geen inkijk van de buren. Achteraan de tuin werd een 2e terras aangelegd om ook van de avondzon te kunnen genieten.  Het is zeer aangenaam vertoeven in de tuin, met Oost-oriëntatie. Een extra troef van deze ligging is namelijk dat u geen achterburen heeft doordat het perceel grenst aan bosgebied. De woning biedt op het gelijkvloers eveneens 2 royale slaapkamers, een badkamer met ligbad en toilet, 2 extra slaapkamers/bureauruimtes, een bergruimte, 2e aparte toilet, vestiaire en dubbele garagebox. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien door de lange oprit en de dubbele inpandige garage. De bovenste verdieping is nog helemaal in te richten naar eigen wens en wordt momenteel gebruikt als hobbykamer/zolder. Het perceel ligt op een toplocatie, in een rustige buurt, met een groene omgeving, aanpalend aan bosgebied en op wandel en fietsafstand van Bonheiden dorp, sport en ontspanningsmogelijkheden. Bovendien is de verbindingsweg Rijmenamseweg slechts op enkele straten verwijderd. Via de autoweg in Mechelen, bereikt u heel vlot zowel Antwerpen als Brussel. Kom deze prachtige woning ontdekken. Neem contact op via silke@immovos.be of 0491/37.05.21Mits renovatie is dit pand ideale gezinswoning in een rustige en centrale omgeving. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1420 m2
Bewoonbare oppervlakte
335 m2
Referentie
NXRHQQ1NLNZX
Makelaar Code
8720
EPC Waarde
420 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240309-0003166747-RES-1
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€695.000 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com