Home Huis 2820 Bonheiden
Oude Booischotsebaan 18
Kaart

Oude Booischotsebaan 18

2820 Bonheiden Huis
1643 m² perceel
1 slaapkamers
€349.500

Deze gelijkvloerse woning, gelegen op een rustige locatie in Bonheiden, biedt een uitstekende kans voor iemand die op zoek is naar een woning met potentieel of bouwgrond. Het huis bevindt zich op een perceel van 1643 m² aan het einde van een doodlopende straat, waardoor u kunt genieten van rust en privacy zonder in te boeten aan nabijheid van essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

De woning is ruim en licht, dankzij de lichte woonkamer die voldoende ruimte biedt voor zowel een comfortabele zithoek als een aparte eethoek. De aanliggende keuken is uitgerust met de belangrijkste toestellen en biedt toegang tot een ruime berging/garage, die kan worden omgebouwd voor verschillende doeleinden. Verder vindt u in dit huis een apart toilet, extra bergruimte, een ruime slaapkamer en een badkamer met lavabo en douchebad.

Vanuit de woning heeft u ook toegang tot een goed aangelegde tuin, waar u in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer. Houd er rekening mee dat deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig gerenoveerd moet worden tot minimaal EPC-label D. Het is echter ook mogelijk om de bestaande woning af te breken en het perceel te gebruiken als bouwgrond.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem dan contact met ons op via 0472/22.12.41 of bekijk onze website op www.boonstravastgoed.be.

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn het grote perceel van 1643 m², de groene en rustige omgeving en natuurlijk het feit dat het een gelijkvloerse woning is.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oude Booischotsebaan 18 - 2820 Bonheiden - Op een uitstekende locatie te Bonheiden bevindt zich deze gelijkvloerse woning op een rustig gelegen perceel van 1643 m². U bevindt zich hier aan het einde van een doodlopende straat in een groene omgeving, toch vlakbij winkels, scholen en het openbaar vervoer. Tevens geniet u van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen.

We betreden de ruime woning via de inkomhal met vestiaire. De lichtrijke leefruimte met kachel kan u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Via de keuken bereiken we nog een ruime berging/inpandige garage, die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Van hieruit kan u de zolder en de aangelegde tuin betreden. De woning biedt ons verder toegang tot een apart toilet, een berging, een ruime slaapkamer en de badkamer, uitgerust met lavabo en douchebad. In de ruime tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de bestaande woning af te breken en het perceel aanwenden als bouwgrond.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een gelijkvloerse woning met potentieel of bouwgrond in een prachtige groene omgeving te Bonheiden. Contacteer ons op 0472/22.12.41 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Perceel = 1643 m²
- Groene omgeving
- Gelijkvloerse woning

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
1643 m2
Referentie
S44ZLB-4Y7BA
Makelaar Code
143405
EPC Waarde
767 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231004-0003006203-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€349.500 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com