Kaart

2850 Boom Huis Te Koop
153 m² wonen
196 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze verrassend ruime woning, gelegen in de Kapelstraat te Boom. Met vier slaapkamers en een garage biedt deze woonst een uitstekende locatie vlakbij alle voorzieningen en het centrum. Door de vlotte bereikbaarheid en de nabijheid van het station (op slechts 1.5 km afstand), is pendelen een fluitje van een cent.

Bij het betreden van het huis via de inkomhal wordt u onmiddellijk aangetrokken tot de lichtrijke woonkamer. Het gelijkvloers bestaat verder uit een volledig vernieuwde en geïnstalleerde keuken, samen met de ruime eetkamer. Een handige bergruimte naast de keuken maakt de benedenverdieping compleet.

Op de eerste etage vindt u twee slaapkamers, alsook een opmerkelijk grote badkamer die veel mogelijkheden biedt voor toekomstige renovaties. Nog een verdieping hoger bevinden zich de laatste twee slaapkamers.

Een bijkomende troef van dit huis is het gezellige stadstuintje dat leidt naar de garage - een zeldzaamheid in de Kapelstraat. Daarnaast is er voldoende ruimte op het perceel om uw wagen gemakkelijk te parkeren op de oprit.

Met een Energieprestatiecertificaat (EPC) van 263 kWh/m² per jaar, is deze woning ook energiezuinig.

Kortom, deze ruime woning te Boom combineert comfort, locatie en praktisch gemak in één aantrekkelijk pakket. Ideaal voor wie ruimte, licht en bereikbaarheid op prijs stelt.

* * *

Verrassend ruime woning met vier slaapkamers en garage
Ligging: De woning is gelegen aan de Kapelstraat te Boom. Niet ver van het centrum en dicht bij alle voorzieningen geniet deze woning van een uitstekende locatie. Daarbovenop is het pand ook goed en vlot bereikbaar. Het station is slechts anderhalve kilometer verwijderd en dankzij de A12 Antwerpen/Brussel bent u vlot in beide steden. Met de Schorre vlakbij de woning zijn sport en ontspanning ook zeker geen probleem.
Indeling: U betreedt de woning via de inkomhal. Van hieruit kunt u de woonkamer betreden. De ramen werden ook recent volledig vernieuwd naar driedubbel glas. Het gelijkvloers is opgedeeld in een lichtrijke salon, volledig vernieuwde keuken en een zeer ruime eetkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen. Tot slot bevindt zich naast de keuken nog een praktische bergruimte. Op de eerste verdieping komt u twee slaapkamers en de badkamer tegen. De badkamer is verrassend ruim en biedt tal van mogelijkheden naar een eventuele nieuwe badkamer op termijn. Nog een verdiep hoger zult u nog twee slaapkamers vinden om het totaal op vier te brengen.
Troeven: De woning geniet van een leuk stadstuintje. Dit geeft uit op de garage. In de Kapelstraat zijn er slechts enkele woningen in de rij die kunnen genieten van een eigen garage, bereikbaar via de achteruitgang. Bovendien loopt het perceel diep genoeg om ook een oprit te bevatten waar u gemakkelijk nog een extra wagen kwijt kunt.
EPC: 263 kWh/m²/jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
196 m2
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
9P89AOLP5SMX
Makelaar Code
138085
EPC Waarde
263 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€345.000 / Heylen Vastgoed
23 Mar 2024
€359.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com