Home Te Koop Huis 2850 Boom
Noeveren 27
Kaart

Noeveren 27

2850 Boom Huis Te Koop
100 m² wonen

Ontdek deze perfect gelegen woning, verstopt in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Liefhebbers van natuur en beweging zullen genieten van de nabijheid van het jaagpad langs de Rupel, een paradijs voor fietsers en wandelaars. Daarnaast ligt het centrum van Boom, met al zijn winkels, scholen en openbaar vervoersmogelijkheden, op wandelafstand. Parkeermogelijkheden vind je eenvoudig in de buurt.

Duik met ons in de indeling van dit huis: De kelderverdieping biedt ruimte voor nutsvoorzieningen. Op het gelijkvloers verwelkomt de inkomhal je met een trap naar de bovenverdiepingen. Ook bevindt zich hier een ingerichte keuken met eetkamer, een wasplaats en een ingerichte badkamer met lichtkoepel. De eerste verdieping beschikt over een ruime woonkamer, terwijl je op de tweede verdieping twee slaapkamers en een apart toilet terugvindt. Buiten is er een groot terras, ideaal om te genieten op zonnige dagen, met een zijweg naast de woning voor gemakkelijke toegang.

Deze woning dateert uit 1930 en werd doorheen de jaren steeds zorgvuldig onderhouden. Recent vonden nog verschillende renovaties plaats: de gevel werd geïsoleerd en afgewerkt met spuitkurk, de daken werden vernieuwd en geïsoleerd, er is een nieuwe trap en condensatieketel geplaatst, de dakkoepels zijn vervangen en de elektriciteit is conform gemaakt. De gelijkvloerse verdieping werd ook onder handen genomen met een vochtinjectie.

Is je interesse gewekt voor deze woning? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak via 03/459.99.99 of info@leximmo.be.

* * *

Noeveren 27 - 2850 Boom - Zeer gunstig gelegen woning in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Deze woning ligt nabij het jaagpad langsheen de Rupel, ideaal voor fietsers en wandelaars. Dit huis bevindt zich tevens op wandelafstand van het centrum van Boom met alle winkels, scholen en het openbaar vervoer (zoals bus als trein). Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

De indeling is als volgt: -1: KELDER met nutsvoorzieningen; GLVL: inkomhal met trap, een ingerichte keuken met eetkamer, een wasplaats en een ingerichte badkamer met lichtkoepel; 1eV: een ruime woonkamer; 2eV: een hal, 2 slaapkamers en een apart toilet. Er is een ruim terras met een uitwegenis naast de woning.

Het bouwjaar is 1930. Deze woning werd steeds zeer goed onderhouden en werd recentelijk gerenoveerd: de gevel werd geïsoleerd t.h.v. de 2e verdieping (10 cm) + spuitkurk over hele gevel, vernieuwde daken + isolatie, nieuwe trap & condensatieketel, dakkoepels werden vernieuwd, de elektriciteit werd conform gemaakt, vochtinjectie op het gelijkvloers,...

Interesse in de woning? Maak dan nu een afspraak via 03/459.99.99 of info@leximmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 248.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
AH4454-IT0XI
Makelaar Code
3690684
EPC Waarde
363 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240319-0003181539-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€248.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com