Home Te Koop Huis 3631 Boorsem
Grotestraat 311
Kaart

Grotestraat 311

3631 Boorsem Huis Te Koop
180 m² wonen

* * *

Grotestraat 311 - 3631 Boorsem - !! Deze woning zal nog volledig worden afgewerkt!! 

Ontdek deze 6 identieke nieuwbouwwoning gelegen op de Grotestraat in Boorsem (Maasmechelen), ter hoogte van nummer 311. Iedere woning is volledig afgewerkt naar alle normen anno 2023, beschikt over drie ruime tot comfortabele slaapkamers, biedt de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer, is voorzien van een gezellig tuintje én voorziet voldoende parkeergelegenheid voor alle bewoners. Dit maakt deze nieuwbouwwoningen dé ideale gezinswoning! 

OMGEVING: 
Alle dagdagelijkse voorzieningen, waaronder de supermarkt, diverse winkelcentra, scholen, de oprit van de autostrade, etc. bevinden zich binnen een straal van 10 kilometer. Dankzij de vele verbindingswegen geraakt u vlot in het centrum van Maasmechelen, Lanaken of in Nederland! Bovendien geniet u ook dagelijks van de prachtige natuur die Boorsem te bieden heeft, dankzij de groene omgeving en de nabijgelegen waterplas dewelke gebruikt wordt door de zeil- en surfclub van Maasmechelen. 

INDELING:
Momenteel zijn de woningen nog in afwerking. Voor de keuken, badkamer en vloeren is er een budget vrijgehouden, dewelke voorzien is in de prijs. 

Deze woning behoort toe aan blok A, dewelke opgedeeld is in twee halfopen woningen en twee gesloten woningen.
Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal, dewelke rechtstreeks toegang biedt tot het gastentoilet. Aan de linkerzijde van de inkomhal, bevindt zich de gezellige en lichtrijke leefruimte. 
Hier heeft u voldoende plaats om te ontspannen met vrienden en familie. Dankzij de open keuken aan de achterzijde van de leefruimte, staat u constant in contact met de rest van het gezelschap. 
Een extra troef van deze leefruimte is het zicht op de tuin. Ook deze zal nog verder aangelegd worden in de komende periode. De berging op het gelijkvloers is voorzien van een technisch gedeelte en uitgerust met aansluitingen voor het wasmachine en droogkast. Ook zal er een uitgietbak en kraan voorzien worden. 

De vaste trap in de inkomhal biedt u toegang tot de eerste verdieping van de woning. Deze is opgedeeld in de eerste twee ruime tot comfortabele slaapkamers en een badkamer. De badkamer zal voorzien worden van een toilet, inloopdouche en lavabo. 

Op de tweede verdieping van de woning, is er een derde slaapkamer voorzien. Deze zou mogelijks opgesplitst kunnen worden in twee ruimtes, waardoor er een vierde slaapkamer of bureauruimte gecreëerd kan worden. 

Iedere woning zal twee parkeerplaatsen ter beschikking hebben. Mocht u hier graag een elektrische laadpaal willen installeren, is dit mogelijk dankzij de reeds voorziene stroomkabel.
De tuinen, alsook de rest van het perceel zullen nog aangelegd worden en hier zal ook draad worden voorzien.

TROEVEN: 
- Kwaliteitsvolle en energiezuinige woningen, volledig naar alle normen anno 2023;
- Rustige omgeving;
- 3 ruime tot comfortabele slaapkamers; 
- Voldoende parkeergelegenheid (iedere woning is voorzien van twee parkeerplaatsen); 
- Zonnepanelen worden nog geplaatst!

Wenst u meer informatie of wil u graag een bezichtiging? Contacteer ons dan via het nummer 089 23 44 22 of mail naar [email protected]!  Wij helpen u graag verder! 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
KKMMHOES1F9C
EPC Certificaat
EPB IN AANVRAAG
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€335.000 / Immo Verslegers
06 Mar 2024
€355.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com