Kaart

Mercatorlaan 35

3190 Boortmeerbeek Huis Te Koop
204 m² wonen
995 m² perceel
5 slaapkamers

Mercatorlaan 35 - 3190 Boortmeerbeek - Prachtige villa in het groen met grote tuin en 5 slaapkamers in Schiplaken, Boortmeerbeek

Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning in een groene omgeving, met een gezellige tuin & veel ruimte? Lees dan zeker verder!

Binnenkomen doe je in de ruime inkomhal die je brengt naar de leefruimte met zit- en eetgedeelte. De vele ramen geven je een instant ruimtegevoel. Gezellig vertoeven op koude winterdagen kan bij de haard. Aansluitend aan de leefruimte heb je een praktische keuken voorzien van alle hedendaagse comfort. De kelder zorgt voor extra opbergruimte.

Vanuit de inkomhal heb je toegang tot het apart toilet, een handige bergruimte en een ruime slaapkamer met ensuite douchekamer met wastafel & douche: perfect dus voor mensen die op zoek zijn naar alle comfort op de gelijkvloers.

Via de trap kom je in de ruime nachthal, met 2de toilet, waar nu een speelruimte is ingericht. Als je nood hebt aan een eigen bureauruimte, dan kan dat hier! De woning heeft 5 slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als bureauruimte. Verder heb je op deze verdieping nog een badkamer met dubbele wastafel & combinatie bad/douche.

De tuin is zuid-gericht en ligt aan de voorzijde van de woning waar je een ruim terras hebt. De tuin is omringd door talloze bomen & struiken wat zorgt voor privacy & een oase van rust.

Je auto kan je kwijt in de dubbele garage of op de ruime oprit.

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het Blosodomein waar het heerlijk wandelen & fietsen is. Daarnaast heb je een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen & Brussel met tal van winkels, scholen, ... in de nabije omgeving.

Interesse in een bezoek? Contacteer ons vandaag nog!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 598.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
995 m2
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
7TRC8ISJMXGK
Makelaar Code
1870461
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€598.000 / --
19 Mar 2024
€635.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com