Home Te Koop Huis 3190 Boortmeerbeek
Leuvensesteenweg 13
Kaart

Leuvensesteenweg 13

3190 Boortmeerbeek Huis Te Koop
85 m² wonen
130 m² perceel
1 slaapkamers

Op zoek naar een starterswoning of een renovatieproject? Dan is deze te renoveren woning in Boortmeerbeek de perfecte kans voor jou!

Deze centraal gelegen woning bevindt zich op de verbindingsweg tussen Leuven en Mechelen. Met scholen, openbaar vervoer (bus en trein) en diverse winkels vlakbij, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. De woning beschikt over een oprit en een aparte garage, wat zorgt voor praktische voordelen.

Binnenin vind je een inkomhal die leidt naar de woonkamer en aangrenzende keuken. Een trap brengt je naar de eerste verdieping waar een slaapkamer, hobbykamer en badkamer zijn. De zolder biedt mogelijkheden voor extra kamers, terwijl de kelder extra opbergruimte biedt.

Gelegen vlakbij de vaart, kun je genieten van de nabijheid van de natuur.

Ben je klaar om aan de slag te gaan en deze woning je nieuwe thuis te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen!

Let op: dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Tenzij het binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt, moet het gerenoveerd worden. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Leuvensesteenweg 13 - 3190 Boortmeerbeek - Te renoveren woning in Boortmeerbeek

Ben je op zoek naar je eerste woning? Of naar een renovatieproject? Dan is dit jouw kans!

Deze woning is centraal gelegen op de verbindingsweg tussen Leuven en Mechelen met scholen, openbaar vervoer (bus en trein) en diverse winkels in buurt. Met de oprit en de aparte garage heb je al meteen twee praktische voordelen in handen.

Via de inkomhal, kom je in de woonkamer met aansluitend de keuken. De trap brengt je naar de eerste verdieping met één slaapkamer, hobbykamer & badkamer. De zolder biedt ook mogelijkheden voor extra kamers. De kelder kan gebruikt worden als extra opbergruimte.

Gelegen op een boogscheut van de vaart heb je altijd een stuk natuur in de buurt.

Klaar om je handen uit de mouwen te steken en van deze woning jouw nieuwe thuis te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezoek!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 389
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
130 m2
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
XLDFMWCGPLIR
Makelaar Code
1870432
EPC Waarde
405 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240411-0003210824-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€269.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com