Kaart

Langestraat 3

3190 Boortmeerbeek Huis Te Koop
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime, vrijstaande woning met een inpandige garage op een prachtig perceel van 11a 40ca. De woning beschikt over vier slaapkamers, een kelder en een garage. De uitgestrekte tuin grenst aan het kanaal Leuven-Dijle en is voorzien van een apart, gemetseld tuinhuis met opslagzolder.

De locatie is ideaal, met het treinstation van Boortmeerbeek op slechts 1,6 kilometer afstand en de dichtstbijzijnde bushalte op minder dan 500 meter. Binnen een straal van 3 kilometer vindt u supermarkten, crèches, scholen, woonzorgcentra, banken en detailhandel. Het kanaal Leuven-Dijle ligt op loopafstand, waardoor u kunt genieten van een ontspannende wandeling in de natuur.

De woning is goed bereikbaar met zowel privé- als openbaar vervoer, met vlotte verbindingen naar Leuven, Brussel en Mechelen. Houd er rekening mee dat de woning een EPC-score van 645 heeft (label F - renovatieverplichting) en georiënteerd is op het oosten.

De indeling van de woning is als volgt: de kelder bevindt zich ondergronds, op de begane grond vindt u de entreehal, keuken, woonkamer, wasruimte, stookplaats, toilet en garage. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een zolder en een apart tuinhuis.

De afwerking bestaat uit betonvloeren, granito tegels, betontegels, balatum en vinyl. De muren zijn gecementeerd, geschilderd pleisterwerk, metselwerk en decowallpanelen. Het plafond bestaat uit betonnen welfsels en geschilderd pleisterwerk.

De woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie met radiatoren en houten ramen met dubbele en enkele beglazing. Er zijn ook PVC rolluiken met lint aanwezig.

Op het gebied van stedenbouw heeft de woning een woonvergunning, is gelegen in een woongebied met landelijk karakter en achteraan een agrarisch gebied. Er is een voorkooprecht (de Vlaamse Waterweg nv) maar geen verkavelingsvergunning. De P-score en G-score zijn beide B. De EPC-score is 645 - label F, wat betekent dat er een renovatieverplichting is. Voor meer informatie, bezoek de website van de Vlaamse overheid.

* * *

Langestraat 3 - 3190 Boortmeerbeek - Ruime, vrijstaande woning met inpandige garage op een mooi perceel van 11a 40ca. De woning bestaat o.a. uit 4 slaapkamers, kelder en een inpandige garage. De ruime tuin paalt achteraan aan het kanaal Leuven-Dijle en beschikt over een afzonderlijk, gemetst tuinhuis met stockagezolder. Het treinstation van Boortmeerbeek is gelegen op 1,6 kilometer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op minder dan 500 meter. Grootwarenhuizen, crèches, scholen, woonzorgcentra, banken en detailhandel gelegen op minder dan 3 kilometer. Het kanaal Leuven-Dijle is op wandelafstand. Goede bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer zowel naar Leuven als naar Brussel en Mechelen. EPC-score : 645 (label F - renovatieverplichting). Oppervlakte: 11a 40ca. Oriëntatie achteraan op het oosten. P-score: B / G-score: B. Vg, Wglk, Gmo, Vkr, Gvv.

INDELING :
Onderaards : (hoogte: ± 1,79m)
Kelder (luik kruipkelder), kruipkelder.

Gelijkvloers : (hoogte: ± 2,76m)
Inkomhal (trap naar verdieping en kelder), keuken (buitendeur, dubbele roestvrije spoelbak met afdruipvlak, aanbouwkasten), living (open haard), wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast, lavabo) stookplaats (stookketel merk "Buderus" met boiler, buitendeur), toilet, garage (automatische sectionaalpoort, pomp grondwaterput).

Verdieping : (hoogte: ± 2,51m)
Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4 (luikje naar zolder), badkamer (ligbad, lavabo op zuil).

Zolder

Afzonderlijk : tuinhuis (houten draaipoort), serre.

AFWERKING :
- Vloer : betonvloer, granito tegels, betontegels, balatum, vinyl.
- Muren : gecementeerd, geschilderd pleisterwerk, metselwerk, decowallpanelen.
- Plafond : betonwelfsels, geschilderd pleisterwerk.
Massieve tussenvloer.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads.

DIVERSEN :
Centrale verwarming op stookolie met radiatoren. Houten ramen met dubbele en enkele beglazing. Pvc rolluiken met lint.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied met landelijk karakter en achteraan agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : ja (de Vlaamse Waterweg nv)
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
P-score: B / G-score: B
EPC-score : 645 - label F. Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting. Voor meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 390.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Referentie
YKIPJ0NJZ6ZR
Makelaar Code
6161
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€390.000 / Dekrem
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com