Kaart

Tulpenlaan 21

3191 Boortmeerbeek Huis Te Koop
267 m² wonen
1094 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime villa in de Lievekensbossen in Schiplaken, met een grote tuin die rust en privacy biedt. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale inkomhal met vestiaire, die leidt naar de open leefruimte met zit- en eetgedeelte. De compacte maar volledig uitgeruste keuken sluit mooi aan op de eetkamer, waar je kunt genieten van het uitzicht op de groene tuin.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping, met een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel en bad. Eén van de slaapkamers is extra groot en biedt een veelzijdige extra ruimte - perfect voor een thuiskantoor, hobbykamer of eigen atelier.

Buiten kun je genieten op het ruime terras of in de tuin. Parkeer je auto gemakkelijk in de ruime garage of op de oprit met plaats voor meerdere auto's. De garage geeft ook toegang tot een handige kelder en bergruimte.

Deze villa ligt niet alleen rustig, maar ook op loopafstand van de dorpskern met alle voorzieningen zoals school, bakker, slager, apotheek, dokter en tandarts. Dankzij de nabijheid van de autostrade en de Leuvensesteenweg zijn Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel vlot bereikbaar. Voor ontspanning dichtbij huis zijn het Blosodomein, de Vaart en dierenpark Planckendael op loop- en fietsafstand.

Ben je op zoek naar een kwalitatieve woning met veel mogelijkheden? Dan is deze villa zeker iets voor jou! Neem contact op via 015 20 36 00 of stuur een e-mail naar info@domoxim.be voor een bezoek.

* * *

Tulpenlaan 21 - 3191 Boortmeerbeek - Ruime villa met grote tuin in de Lievekensbossen in Schiplaken

Kom binnen via de ruime inkomhal met vestiaire en bezoek deze aangename villa. De ruime open leefruimte met zit- en eetgedeelte is het eerste dat je aandacht trekt. Aansluitend, de compacte maar volledig geïnstalleerde keuken. De eetkamer, die mooi aansluit bij de keuken, heeft een zicht op de mooie, groene tuin. De eerste apart toilet bevindt zich verderop in de gang.

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers. De badkamer is volledig vernieuwd en uitgerust met een wastafel en bad. Eén van de slaapkamers is bijzonder ruim en beschikt bovendien over een extra polyvalente ruimte: een home-office met aangrenzend slaapkamer, een hobbykamer, een eigen atelier, ... aan jou de keuze!

Het is puur genieten in de tuin of op het ruime terras. Aan rust en privacy geen gebrek!

Je kan je wagen parkeren in de ruime garage of op de oprit waar plaats is voor meerdere auto's. De garage biedt toegang tot de praktische kelder en bergruimte.

Naast de rustige ligging, ligt de woning op wandelafstand van de dorpskern met alle voorzieningen (school, bakker, slager, apotheek, dokter, tandarts) en op 5 minuten van de autostrade en de Leuvensesteenweg. Hierdoor heb je een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel!
Ontspannen dichtbij huis? Ook dit kan zeker! Het Blosodomein, de Vaart en dierenpark Planckendael bevinden zich op wandel-en fietsafstand.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve woning boordevol mogelijkheden, dan is deze villa zeker iets voor jou!
Plan vandaag nog je bezoek.
Neem contact op via 015 20 36 00 of stuur een e-mail naar info@domoxim.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 659.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.797
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
1094 m2
Bewoonbare oppervlakte
267 m2
Referentie
8Q9NQ78PUQE6
Makelaar Code
1870651
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240312-0003173987-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€659.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com