Home Huis 2140 Borgerhout
Lovelingstraat 29
Kaart

Lovelingstraat 29

2140 Borgerhout Huis
189 m² wonen
2 slaapkamers
€374.000

Lovelingstraat 29 - 2140 Borgerhout - Bakken cachet, heel wat originele elementen, een mooie witte gevel, 4 tot 5 kamers, een veranda, dakterras én XL mezzanine onder het dak met veel potentieel? Dat krijg je hier, inclusief een fijne, bruisende buurt.
Proper geveltje? Check! Bomen voor de deur? Yep. Al vanop straat voel je meteen dat je hier iets moois te pakken hebt. In de hal valt de mooie vloertegel op, net als de hoge plafonds, de sierlijsten, de originele trap én de handige bergruimte eronder. In de leefruimte is het al licht en ruim, met z’n grote ramen aan de straatkant, een elegante sierhaard, en warme parketvloer. Je hebt hier plaats om een salon te zetten, en een bureau of speelhoek in de tussenkamer, bijvoorbeeld.
Massa’s licht en véél kamers Achteraan heb je de open keuken in de veranda met z’n kamerbrede lichtstraat, waardoor ook hier het daglicht royaal binnenstroomt. De gebakken rode tegelvloer matcht mooi met de lichte keuken, die volledig geïnstalleerd is. Je hebt hier een SMEG-fornuis met oven, een dampkap, een dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en heel veel kastruimte. Met plaats voor een grote tafel onder de lichtstraat, wordt dit zonder twijfel het kloppende hart van je huis, mét zicht op de kleine binnenkoer waar je je vuilbakken kunt wegzetten, of met enkele grote planten meteen wat extra groen kunt creëren.
Op de eerste tussenverdieping heb je een apart toilet, met een badkamer ernaast. Die kan op termijn een opfrisbeurt gebruiken, maar is prima bruikbaar. Je hebt hier nu een douche én een ligbad, een dubbele lavabo, toilet en plaats om je wasmachine en droogkast te zetten. Op de eerste verdieping heb je aan de straatzijde de mooie, lichte master bedroom, op een originele plankenvloer. De rustige kamer erachter kijkt uit op het plat dak, en heeft ook een plankenvloer. Op de tweede tussenverdieping wacht je een aangename verrassing: een oost-gericht terras op bankirai, met plaats om een tafel of een loungehoek te installeren. Een echte troef hier midden in de stad! Op de tweede verdieping heb je tot slot nog twee kamers onder het dak, waarvan eentje aan de achterzijde op een plankenvloer en met een veluxraam, en een grote duplexkamer vooraan van maar liefst 40 m², met heel wat potentieel. Na een renovatie heb je hier bijvoorbeeld een mooie gastenkamer, of een heerlijke thuiswerkplek.
Fijne buurt én buren in Antwerpen-Noord Vlakbij het gekend pleintje van de Kerkstraat, is het hier rustig én toch ook supercentraal wonen in een steeds populairder wordende buurt in Antwerpen Noord/Boho. Met de tram en de bus ben je van hieruit zo het centrum in of uit en je hebt een velostation praktisch voor de deur. Het Centraal Station ligt op 10 min. stappen. Ook de Singel en de Ring zijn op enkele minuten rijden. Met heel wat gezellige restaurantjes, het hippe Laar, de mooie Bar Chapel en Park Spoor Oost én Noord op fietsafstand, is het hier fijn wonen en werken.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 374.000
Kadastraal Inkomen
€ 668
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
X2KTG7BE1SKP
Makelaar Code
12530
EPC Waarde
318 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240209-0003135624-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€374.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com