Home Te Koop Huis 2140 Borgerhout
Luitenant Lippenslaan 52



immo Kaart

Luitenant Lippenslaan 52, 2140 Borgerhout

Huis Te Koop in Borgerhout
110 m² wonen
2031 m² perceel
2 slaapkamers

Luitenant Lippenslaan 52 - 2140 Borgerhout - En giga leefruimte met open keuken, 2 tot 3 kamers, veel kastruimte, een fietsenberging, 2 kelderbergingen én een staanplaats die je nog kunt aankopen, dat krijg je hier, in dit verzorgde appartement. Inclusief een absolute toplocatie net buiten de stad.
Op enkele honderden meter van de Singel en de Ring vind je dit verzorgde appartementsgebouw. Je neemt de lift naar de zesde verdieping, waar je het appartement binnenstapt in de centrale inkomhal, die alle ruimtes met mekaar verbindt. Je hebt hier een apart gastentoilet met lavabo, een grote vestiairekast en een verzorgde, praktische vinylvloer die doorloopt in de leefruimte vooraan. Die leefruimte is met z’n 35m², sierhaard, mooie lichtinval door de kamerbrede ramen en terras met weids uitzicht een echte blikvanger, met plaats voor een groot salon en een eethoek. Een zalige leefplek te pakken, in het kloppende hart van je appartement! De witte, open keuken met z’n granieten werkblad is werkelijk enorm en volledig geïnstalleerd, zij het een tikje gedateerd. Je hebt hier een keramische kookplaat, dampkap, driedubbele spoelbak, koelkast, diepvries met 3 vakken, een nieuwe vaatwasser, een oven en heel veel kastruimte. Je hebt hier dus heel wat plaats en potentieel voor een heuse leefkeuken op maat. Vanop het terras heb je bovendien een uitzicht boven de daken van huizen, waardoor je hier massa’s licht binnentrekt. Bovendien heb je hier plaats om een buitentafeltje en enkele planten te zetten. Weer in de hal, heb je de betegelde, retro badkamer, met een ligbad, een bidet en een dubbele lavabo met spiegel. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn met 20 m² en 22 m² enorm ruim, en kan je indien nodig weer omvormen naar de oorspronkelijke 3 slaapkamers. De eerste kamer heeft een tapis pleinvloer en een ingemaakte kast, de master bedroom heeft een apart dressing en een vinylvloer. Beide kamers hebben bovendien vernieuwde ramen.
Toplocatie tussen de Singel en het Te Boelaerpark Je woont hier op een toplocatie, net buiten de stad. Goed geconnecteerd dus, met de oprit van de Ring en de Singel vlakbij, net als allerlei openbaar vervoer, van bussen en trams tot velo-stations. Je hebt hier een Delhaize om de hoek en heel wat buurtwinkels op wandelafstand, net als een apotheek, banken en scholen. Je bent van hieruit ook zo in het Te Boelaerpark en het Rivierenhof.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.075
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
2031 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
--EM5TKPBIY7
Makelaar Code
12592
EPC Waarde
175 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231103-0003031124-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€229.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com