Home Te Koop Huis 3840 Borgloon
Hoepertingenstraat 40
Kaart

Hoepertingenstraat 40

3840 Borgloon Huis Te Koop
189 m² wonen
545 m² perceel
3 slaapkamers

Er bevindt zich in Hoepertingen – een deelgemeente van Borgloon – een gezinswoning met veel potentieel. De woning staat aan de Hoepertingenstraat 40 en is een oerdegelijk pand uit 1952 dat met de nodige opfriswerken tot een waar pareltje omgetoverd kan worden.
Bij het betreden van het pand krijgt men eerst de inkomhal te zien, die leidt naar de keuken, de zithoek en een extra ruimte. In het verlengde van de keuken bevindt zich de gezellige zithoek met zicht op de tuin. Ook op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich nog de badkamer en een extra ruimte. Boven liggen 3 slaapkamers waarvan 1 nog afgewerkt moet worden en er is nog een ruimte die als dressing of bureel kan dienen. Naast de woning bevindt zich ook nog een prachtige ruime garage. Vanuit hier heeft men ook een onbelemmerd zicht op de paardenweide. Wil jij graag je interesse tonen voor deze boordevol potentieel zittende gezinswoning? Neem dan contact op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be.

* * *

Hoepertingenstraat 40 - 3840 Borgloon - We vinden deze ruime gezinswoning met veel potentieel terug in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon en dit in de Hoepertingenstraat ter hoogte van nummer 40. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Sint-Truidersteenweg met tal van faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy.
Het pand dateert oorspronkelijk van het jaar 1952. Mits de nodige opfriswerken kan je deze woonst omvormen tot een ware parel.
Bij het betreden van de woning komen we terecht is de inkomhal. Deze leidt ons in eerste instantie naar zowel de keuken alsook een eerste leefruimte.
In het verlengde van de keuken kan men de gezellige zithoek terugvinden. Van hieruit heeft men bovendien een leuk zicht op de achterliggende tuin.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een bijkomende ruimte en de badkamer terugvinden.
Op het verdiep kan de woning ons nog drie ruime slaapkamers bieden. Eén van de kamers dient wel nog te worden afgewerkt. Verder kan men op het verdiep nog een ruimte terugvinden die eventueel als dressing kan dienen.
Een grote troef aan deze woning is de ruime garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte!
Bijkomende troef aan deze woning is het prachtige uitzicht op de achterliggende paarden weide.
heeft deze woning boordevol potentieel jouw interesse gewekt? Maak snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Kadastraal Inkomen
€ 310
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Grond oppervlakte
545 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
JSVH-S5Z60LO
Makelaar Code
776
EPC Waarde
795 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20191007-0002203566-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€215.000 / De Woonmakers
10 Nov 2023
€224.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com