Kaart

Markt 1

3840 Borgloon Huis Te Koop
345 m² wonen
337 m² perceel
6 slaapkamers

Aangename ruimtes, een prachtige stadstuin en een volwaardige kelder: voormalig kanunnikenhuis boordevol potentieel middenin Haspengouw! Gelegen in het centrum van Borgloon tegenover het Stadhuis, omgeven door de uitgestrekte landschappen, heuvels, fruitvelden en zelfs wijnranken. Met lokale handelaars in de buurt zodat alle nodige faciliteiten aanwezig zijn, bevinden onderwijs, sportgelegenheden en supermarkten zich in de directe omgeving. Dit gerenoveerde historische pand heeft een kwalitatieve structuur en charmante authentieke elementen die het bijzonder uniek maken. Verlaagde registratie aan 1%. Praktische ruime indeling van de ruimtes met een totale bewoonbare oppervlakte van circa 300m². Uitzonderlijke hoge plafonds die een waar ruimtegevoel geven. 6 volwaardige slaapkamers met een opp. tussen 15 en 25m² met mogelijkheid tot het creëren van extra kamers. Keuken en badkamer op het gelijkvloers voorzien van het hedendaags modaal comfort. Kleine handelsruimte die kan uitgebreid worden. Bovendien biedt de woning de mogelijkheid om te wonen en werken te combineren. Er is ook de optie tot aankoop van een extra perceel voor een nog grotere tuin en extra garage. Verken de mogelijkheden en ontdek het grote potentieel van dit unieke, authentieke gebouw. Voor meer info of een afspraak, telefoneer naar Filip of mail naar filip@janssenenjanssen.be.

* * *

Markt 1 - 3840 Borgloon - Wonen en of werken in een prachtige authentieke gezinswoning boordevol potentieel.
Omgeving:
In het centrum van Borgloon tegenover het Stadhuis Omgeven door uitgestrekte landschappen, heuvels, fruitvelden en zelfs wijnranken Lokale handelaars in de buurt zodat alle nodige faciliteiten aanwezig zijn Onderwijs, sportgelegenheden en supermarkten in de omgeving   Historiek:
Gerenoveerd historisch pand Kwalitatieve structuur en charmante authentieke elementen doorheen de woonst maken dit pand extra uniek Verlaagde registratie aan 1%
Troeven:
Praktische ruime indeling van de ruimtes met een totale bewoonbare oppervlakte van circa 300m² Prachtige stadstuin waar groen en privacy centraal staan Wonen en werken kan hier perfect gecombineerd worden Kleine handelsruimte die kan uitgebreid worden Uitzonderlijke hoge plafonds die een waar ruimtegevoel geven Aangename ruimtes die je naar eigen wensen kan inrichten 6 volwaardige slaapkamers met een opp. tussen 15 en 25m² met mogelijkheid tot het creëren van extra kamers Keuken en badkamer op het gelijkvloers Voorzien van het hedendaags modaal comfort Volledige kelder die extra opbergruimte biedt Mogelijkheid tot aankoop van extra perceel voor een nog grotere tuin en extra garage Verken de mogelijkheden en ontdek het grote potentieel van dit unieke authentieke gebouw.
Voor meer info of een afspraak, telefoneer naar Filip 0475/86.04.89 of mail naar filip@janssenenjanssen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.032
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
337 m2
Bewoonbare oppervlakte
345 m2
Referentie
986TR6TOCVX4
Makelaar Code
1316846
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Nov 2023
€419.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com