Home Huis 3840 Borgloon
Boeshovenweg 39
Kaart

Boeshovenweg 39

3840 Borgloon Huis
142 m² wonen
604 m² perceel
3 slaapkamers
€259.000

Op zoek naar een charmante en ruime halfopen gezinswoning? In de vredige straten van Borgloon staat dit pareltje te koop. Deze woning wordt gekenmerkt door zijn gunstige ligging, met tal van faciliteiten op loopafstand. Het perceel heeft een totale grootte van 6a 04ca, terwijl de bewoonbare oppervlakte ongeveer 142 m² bedraagt.

Het gelijkvloers omvat een royale garage met daarboven een zolder, een inkomhal, een open woon- en eetkamer, een keuken en een ruime berging met extra douche, toilet en een veranda. Via een trap in de inkomhal bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabo bevinden. Daarnaast beschikt het huis over een half-onderkeldering met een droge, nette kelder waar de cv-installatie is geplaatst.

Enkele extra's van deze prachtige woning zijn een vergunde stockeerruimte aan de achterzijde van het huis voor bijvoorbeeld fietsen of tuinmateriaal, een zolderruimte die toegankelijk is via een luik met trap en eventueel kan worden ingericht als extra kamers, en een prachtige zuidwest gerichte tuin waar je heerlijk van de zomeravonden kan genieten.

Daarnaast biedt de omgeving van de Boeshovenweg tal van mogelijkheden. Omringd door groene weiden, fruitplantages, wijngaarden en akkers geniet je hier van rust en natuur. Enkele buurtvoorzieningen zijn een school, een Aldi supermarkt, een sporthal, een speeltuin, een bushalte en het iconische "doorkijkkerkje". Daarnaast zijn de vallei van Colen en andere toeristische bezienswaardigheden vlakbij.

Met vlotte verbindingen naar Tongeren, Sint-Truiden, Hasselt en de autosnelwegen E40 en E313 op slechts 10 minuten afstand, is deze woning perfect gelegen voor woon-werkverkeer.

Mis deze kans niet! Neem contact met ons op via 0475/86.04.89 of 011/19.99.91, of stuur een e-mail naar filip@janssenenjanssen.be. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar je nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Boeshovenweg 39 - 3840 Borgloon - In één van de rustige straten van Borgloon vinden we een charmante ruime Halfopen ééngezinswoning met heel wat faciliteiten op wandelafstand. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 6a 04ca, de bewoonbare oppervlakte omhelst zowat 142 m².
De indeling op het gelijkvloers:
Een ruime garage met daarboven een zolderruimte Inkomhal met trap naar eerste verdiep Woon-en eetkamer in één open ruimte Keuken Ruime bergruimte met extra douche, toilet en een veranda
Eerste verdieping:
Drie comfortabele slaapkamers Badkamer met ligbad en lavabo
Kelder:
Het huis is voor de helft onderkelderd met een mooie droge kelder waar zich ook de cv-installatie bevindt.
Extra's:
Achteraan het huis is nog een vergunde stockeerruimte waar fietsen, grasmaaier, e.d. kunnen opgeborgen worden. De zolderruimte is te bereiken via een luik met trap en is ook in te richten voor extra kamers. Mooie zuidwest gerichte tuin waar je op mooie zomeravonden tot laat kan van genieten. De Boeshovenweg is omringd door een groot agrarisch gebied met uitgestrekte weides, fruitplantages, wijngaarden en akkers. School, Aldi, Sporthal, Speeltuin, bushalte, het "doorkijkkerkje", de vallei van Colen, ...veel om te ontdekken en allemaal heel nabij. Gemakkelijke verbindingswegen naar Tongeren, Sint-Truiden, Hasselt... zowel E40 als E313 op 10 minuten en makkelijk bereikbaar.
Twijfel dus niet om contact op te nemen want mis deze opportuniteit niet! Bel ons: 0475/86.04.89 of 011/19.99.91 Mailen kan je naar: filip@janssenenjanssen.be
Bereken je renovatiekosten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
604 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
1XF8ORT15PVQ
Makelaar Code
1317519
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€259.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com