Home Te Koop Huis 3840 Borgloon
De Tieckenstraat 31
Kaart

De Tieckenstraat 31

3840 Borgloon Huis Te Koop
244 m² wonen
687 m² perceel
4 slaapkamers

Deze charmante open bebouwing in de Tieckenstraat 31 te Borgloon combineert het beste van twee werelden: de rust en privacy van een residentiële buurt, met de goede bereikbaarheid en talrijke faciliteiten van de nabijgelegen Tongerse- en Sint-Truidersteenweg. Gebouwd in 1979 op een perceel van 6A87CA, biedt deze woning een harmonieuze mix van karakter en comfort.

Binnenin heeft de woning een gezellige leefruimte die naadloos overgaat in de open keuken. De ruime bijbouw baadt in het daglicht en zorgt voor een aangename sfeer. Op het gelijkvloers vindt u ook een eerste slaapkamer van 13m², een berging en een wasplaats.

Een statige trap leidt naar de bovenverdieping, waar nog drie slaapkamers en een badkamer zijn. Een extra troef is de ruime kelder van 80m², ideaal voor extra opslag.

De elektrische installatie voldoet aan de AREI-normen tot 2044 en er zijn 14 zonnepanelen geïnstalleerd om in uw energiebehoeften te voorzien.

Interesse? Neem snel contact op via 011/98.88.98 of info@deowoonmakers.be. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief en De Woonmakers kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

De Tieckenstraat 31 - 3840 Borgloon - We vinden deze karaktervolle charmante open bebouwing terug in de Tieckenstraat ter hoogte van nummer 31 te Borgloon. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Tongerse- en Sint-Truidersteenweg met tal van faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy.
De woning werd in 1979 opgetrokken en is gelegen op een mooi perceel van 6A87CA. De inkomhal geeft toegang tot de leefruimte, een apart toilet en een eerste slaapkamer.
De gezellige leefruimte staat in verbinding met de open keuken.
We lopen door naar de ruime bijbouw die doorheen de dag overspoeld wordt met daglicht.
Ten slotte kan men op het gelijkvloers al een eerste slaapkamer van 13m², een berging en een wasplaats terugvinden.
Via de statige trap in de inkomhal bereiken we het verdiep. De nachthal leidt ons hier naar nog 3 slaapkamers en de badkamer.
Grote troef is dat de woning voorzien is van een zeer ruime kelder van maar liefst 80m².
De elektrische installatie is conform het AREI en dit tot en met 2044 en er zijn 14 zonnepanelen.
Als kers op de taart zijn er nog eens 14 zonnepanelen om te voorzien in jouw gebruik!
hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via info@deowoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
687 m2
Bewoonbare oppervlakte
244 m2
Referentie
5N1NMFWUXUAP
Makelaar Code
937
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€419.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com