Home Te Koop Huis 3840 Borgloon
Boomstraat 85
Kaart

Boomstraat 85

3840 Borgloon Huis Te Koop
157 m² wonen
606 m² perceel
4 slaapkamers

Deze sfeervolle, karakteristieke vrijstaande woning bevindt zich aan de Boomstraat 85 in Borgloon. Gelegen in een rustige woonwijk, combineert deze locatie perfect het gemak van goede bereikbaarheid via de Tongerse- en Sint-Truidersteenweg met talrijke nabijgelegen faciliteiten. Ontspanningsmogelijkheden zijn er volop dankzij de vele wandel- en fietsroutes die Borgloon rijk is.

Het huis, gebouwd in 1965, staat op een aantrekkelijk perceel van 6a6ca. Bij binnenkomst betreedt u de ruime hal die leidt naar de woonkamer en keuken. In deze L-vormige ruimte is er genoeg plaats voor zowel een zitgedeelte als eetkamer. De keuken sluit hierop aan, gevolgd door de badkamer.

Een authentieke stenen trap leidt naar de bovenverdieping waar vier slaapkamers en een berging te vinden zijn via de nachthal. Een grote pluspunt van deze woning is de garage. Daarnaast beschikt de woning over een kelder en een ruime tuinberging.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak via 011/98.88.98 of info@deowoonmakers.be. Let op: de vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Boomstraat 85 - 3840 Borgloon - We vinden deze karaktervolle charmante open bebouwing terug in de Boomstraat ter hoogte van nummer 85 te Borgloon. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Tongerse- en Sint-Truidersteenweg met tal van faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die borgloon te bieden heeft.
Deze woning werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1965 en is gelegen op een mooi perceel van 6a6ca.
Bij het betreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal. Deze leidt ons naar de leefruimte en keuken. In deze L-vormige ruimte is er meer dan voldoende ruimte om zowel een living als eetkamer in onder te brengen.
Aansluitend vinden we de keuken. Achter de keuken bevindt zich nog een badkamer.
De authentieke stenen trap brengt ons naar het verdiep. Via de nachthal kan men 4 slaapkamers en een berging terugvinden.
Een grote troef aan de woning is de garage.
Bovendien is de woning eveneens voorzien van een kelder.
Bijkomend is er hier nog een ruime tuinberging voorzien.
hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via info@deowoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 252.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
606 m2
Bewoonbare oppervlakte
157 m2
Referentie
TEWGBIW5SFH8
Makelaar Code
926
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€252.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com