Home Te Koop Huis 3840 Borgloon
Kroonstraat 22
Kaart

Kroonstraat 22

3840 Borgloon Huis Te Koop
196 m² wonen
185 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante en zeer ruime woning die nog verder af te werken is. Gelegen in een rustige omgeving, maar toch op wandelafstand van de dorpskern. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een lichte inkomhal. Op het gelijkvloers vind je een ruime salon, een splinternieuwe volledig uitgeruste keuken en een vernieuwde badkamer afgewerkt met hoogwaardige materialen. Achter de hal is er nog een aparte kamer beschikbaar, ideaal voor een zelfstandig bijberoep.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote afgewerkte slaapkamer van 26m² met een apart toilet en handwasser. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers die renovatie nodig hebben. De woning heeft tal van pluspunten zoals een goedgekeurd elektriciteitsattest, nieuwe ramen die voldoen aan de laatste normen (dubbele beglazing) met verluchting en vliegengaas, nieuwe deuren, vernieuwde verwarming inclusief radiatoren en gasbrander, en een videofoon. Voor de wijnliefhebbers is er een rustieke droge wijnkelder.

De woning is gunstig gelegen dichtbij het centrum, scholen en openbaar vervoer. Interesse? Neem dan contact op via het vermelde telefoonnummer.

* * *

Kroonstraat 22 - 3840 Borgloon - Charmante, zeer ruime rustig gelegen, verder af te werken woning op wandelafstand van de dorpskern. je komt binnen in een lichtrijke inkomhal, op gelijkvloers bevindt zich een ruim salon, een volledig nieuwe geïnstalleerde keuken, een ruime vernieuwde badkamer, afgewerkt met duurzame materialen, achter de hal heb je nog een aparte kamer, met mogelijkheid tot het uitoefenen van zelfstandig bijberoep. op het eerste verdiep, hal, een afgewerkte grote slaapkamer (26m²) met apart toilet en handwasser, verder nog 3 slaapkamers die dienen gerenoveerd te worden. pluspunten: Goedgekeurd elektriciteitsattest, nieuwe ramen volgen laatste normen (dubbel beglazing), allen voorzien van verluchting en van vliegengaas, tevens nieuwe deuren, vernieuwde verwarming, zowel radiators als gasbrander, videofoon, rustieke droge wijnkelder. Dicht bij centrum, scholen en openbaar vervoer. bij interesse bel 0475/ 26 35 37.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 155.000
Kadastraal Inkomen
€ 483
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
185 m2
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
3B42JTYLBDV9
EPC Waarde
326 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€155.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com