Home Te Koop Huis 2880 Bornem
Karel Van Doorslaerlaan 78
Kaart

Karel Van Doorslaerlaan 78

2880 Bornem Huis Te Koop
215 m² wonen
333 m² perceel
4 slaapkamers

"Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning aan de Karel Van Doorslaerlaan 78 in Mariekerke, mogelijk beschikbaar aan 6% BTW. Laat deze unieke kans niet liggen om eigenaar te worden van een schitterende open bebouwing op een ideale locatie. De woning biedt een perfect zuid-georiënteerde tuin en terras, waar u kunt genieten van rust en zonlicht.

Deze woning is te koop voor €515.000, inclusief een grondaandeel van €135.000 met 12% registratierechten en een constructie van €380.000 met 6% btw. Uw auto parkeert u veilig onder de carport, direct bij de ingang van uw nieuwe thuis.

Ervaar comfort het hele jaar door met vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp die zowel koelt als verwarmt. De woning is uitgerust met 5 zonnepanelen voor een groenere toekomst en lagere energiekosten.

De afwerking gebeurt naar uw smaak. De woning wordt zo goed als klaar opgeleverd, waarbij u zelf de afwerking kunt kiezen, van tegels tot keuken en badkamer. Ruime budgetten zijn inbegrepen in de prijs.

De zolder is prachtig afgewerkt en voorzien van 3 veluxramen, ideaal voor een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Met een E-peil van 30 is deze woning uiterst energiezuinig. Door extra zonnepanelen te installeren, kunt u het E-peil verlagen naar 20 of zelfs lager. Dit resulteert in een lagere energierekening en 100% vrijstelling van grondbelastingen gedurende 5 jaar.

Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning in Mariekerke. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en een bezichtiging!"

* * *

Karel Van Doorslaerlaan 78 - 2880 Bornem - Prachtige nieuwbouwwoning mogelijks aan 6% BTW te Karel Van Doorslaerlaan 78, Mariekerke
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze schitterende open bebouwing, gelegen op een ideale locatie in Mariekerke. Met een perfect zuid-georiënteerde tuin en terras, biedt deze woning een oase van rust en zonlicht.
Kenmerken:
– Prijs: €515.000 (grondaandeel €135.000 aan 12% registratierechten – constructie €380.000 aan 6% btw)
– Carport: parkeer je auto veilig onder de carport, direct bij de ingang van je nieuwe thuis.
– Verwarming: geniet het hele jaar door van comfort dankzij vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp, die zowel koelt als verwarmt.
– Duurzaamheid: de woning is uitgerust met 5 zonnepanelen, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook je energiekosten verlaagt.
– afwerking naar jouw smaak: deze woning wordt zo goed als klaar opgeleverd, waarbij je zelf de afwerking kunt kiezen, van tegels tot keuken en badkamer. Mooie budgetten zijn inbegrepen in de prijs.
– zolder: de zolder wordt prachtig afgewerkt en beschikt al over 3 veluxramen, waardoor deze ruimte perfect kan dienen als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.
Energiezuinigheid:
Met een E-peil van 30 is deze woning al uiterst energiezuinig. Maar met de mogelijkheid om extra zonnepanelen te installeren, kun je het E-peil verder verlagen naar 20 of zelfs lager. Hierdoor profiteer je niet alleen van een lagere energierekening, maar ook van 100% vrijstelling van grondbelastingen gedurende 5 jaar, waardoor je je investering snel terugverdient.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning in Mariekerke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
333 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
LXPK78NP0R44
Makelaar Code
huis-te-koop-bornem-prachtige-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€515.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com