Home Te Koop Huis 2880 Bornem
Leopoldstraat 46
Kaart

Leopoldstraat 46

2880 Bornem Huis Te Koop
155 m² wonen
315 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek de charme van Hingene, een plek waar het dagelijks leven aanvoelt als een vakantie! Deze prachtige woning biedt rust en sereniteit in een gastvrije omgeving. De woning heeft een ruime oprit en garage, waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren. Op de begane grond vind je een slaapkamer, een royale entreehal, een comfortabele woonkamer, een functionele keuken, een badkamer, een wasruimte en een apart toilet. De tuin is momenteel verhard maar biedt volop mogelijkheden om omgetoverd te worden tot een groene, gezellige buitenruimte. Stel je voor hoe je geniet van zonnige zomerdagen, omringd door bloemen en groen. Op de tweede verdieping zijn twee ruime slaapkamers, ideaal voor rustige nachten en verkwikkende ochtenden. Een kleinere derde kamer en een handige nachthal maken de bovenverdieping compleet. Hoewel de woning wat renovatie kan gebruiken, is er geen verplichting tot renovatie dankzij het EPC-label D. Een extra bonus: de woning wordt momenteel verhuurd voor 600 euro per maand. Mis deze kans niet om van deze woning jouw eigen parel te maken en te genieten van al het moois dat Hingene te bieden heeft!

* * *

Leopoldstraat 46 - 2880 Bornem - Welkom in het charmante Hingene, waar elke dag als een vakantie aanvoelt! Verwelkomende straten, serene omgeving en een vleugje rust – dat is wat deze prachtige woning te bieden heeft.
Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. Met een oprit en een garage, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerruimte. Deze robuuste woning verwelkomt je met een slaapkamer op de begane grond, een ruime inkomhal, gezellige woonkamer, een praktische keuken, een badkamer, wasplaats en een apart toilet.
Hoewel de tuin momenteel verhard is, wacht hij geduldig op jouw creatieve aanraking om hem te transformeren tot een oase van groen en gezelligheid. Stel je voor, luie zomerdagen onder de zon, omringd door bloemen en groen – dat is wat je te wachten staat!
Op de tweede verdieping vind je twee ruime slaapkamers, perfect voor rustige nachten en verfrissende ochtenden. Een derde kleine kamer en een handige nachthal completeren deze gezellige bovenverdieping.
Hoewel deze woning wat liefdevolle zorg en renovatie vereist, is er geen renovatieverplichting met een EPC-label D. Nog een belangrijk weetje, deze woning wordt momenteel verhuurd voor 600 euro per maand.
Dus waar wacht je nog op? Maak van deze woning jouw persoonlijke juweel en geniet van het beste dat Hingene te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Kadastraal Inkomen
€ 946
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
315 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
XV0RH5NXBZEA
Makelaar Code
huis-te-koop-bornem-charmante-
EPC Waarde
390 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240303_0003162621-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€320.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com