Home Te Koop Huis 2880 Bornem
Barelstraat 155



immo Kaart

Barelstraat 155, 2880 Bornem

Huis Te Koop in Bornem
145 m² wonen
300 m² perceel
3 slaapkamers

Barelstraat 155 - 2880 Bornem - Op zoek naar een bel-etage woning vol potentieel en charme in één van de meest geliefde straatjes van Bornem? Denk vooral aan de nabijheid van de kinderboerderij, een plek waar je kinderen kunnen genieten van het landleven terwijl jij vanuit je eigen oase van rust toekijkt. En laten we het adembenemende uitzicht vanuit je woning zeker en vast niet vergeten. De locatie is niet alleen idyllisch, maar ook praktisch. In een oogwenk bevind je je in het bruisende Bornem, met al zijn voorzieningen binnen handbereik. Bovendien ligt deze woning vlakbij Het Breeven, dé plek voor sport en recreatie, zoals zwembad, speeltuinen voor de kids, sportvelden maar vooral veel natuur.
Parkeer je auto gemakkelijk op de ruime oprit of in de garage. Stap binnen en ontdek de ruime inkomhal die toegang geeft tot de garage en de technische ruimte/wasplaats.
Op de eerste verdieping word je begroet door een zee van licht en een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer. De keuken, strategisch gelegen achter het hoekje, biedt een gezellige plek om heerlijke gerechten te bereiden.
Het terras is de uitgelezen plek voor ontspanning en rust, perfect voor het nippen van cocktails en het vangen van enkele stralen van de zon. En als je liever in de schaduw vertoeft, is er een ruim overdekt terras beneden, ideaal voor zomerse barbecues.
De tweede verdieping telt 2 royale slaapkamers en een knusse kinderkamer, perfect voor gezinnen. En de badkamer met charmante roze tegeltjes wacht ons op, een detail waar wij bij M3 dol op zijn.
Benieuwd naar deze woning? Laten we samen de mogelijkheden verkennen en dit huis futureproof maken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak, en laten we samen de eerste stap zetten naar jouw nieuwe thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Kadastraal Inkomen
€ 860
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
300 m2
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
-DMJJXKPLZ0X
Makelaar Code
bel-etage-te-koop-bornem-bel-e
EPC Waarde
338 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240213-0003142385-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 May 2024
€345.000 / M3 Makelaars
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com