Home Huis 2150 Borsbeek
Eksterlaar 140
Kaart

Eksterlaar 140

2150 Borsbeek Huis
194 m² wonen
202 m² perceel
4 slaapkamers
€375.000

Eksterlaar 140 - 2150 Borsbeek - Een huis met heel veel plaats, licht, 3 à 4 kamers, groene tuin, garage én polyvalent gelijkvloers, dat krijg je hier. Na een renovatie heb je hier dan ook een topplek te pakken in een fijne, groene buurt net buiten de stad.
Niet één, maar liefst twee auto’s kan je parkeren op de grote oprit hier, en dan heb je nog een garage van 71 m² waar je heel wat fietsen, brommers en spullen in kwijt kunt. Op het gelijkvloers heb je ook nog een lichte, ruime inkomhal met een apart gastentoilet en twee bergruimtes. De achterste polyvalente ruimte is met z’n 32 m² enorm groot en kijkt uit op de groene tuin achteraan. Of je nu gaat voor een apart gastenverblijf hier, een thuiswerkplek XL, of een open keuken die je via een trap met de woonkamer op de eerste verdieping kunt verbinden, alles kan hier nog. De tuin is groot en groen, met een betegeld terras eraan.
Massa’s licht, ruimte & zicht op de groene tuin Op de eerste verdieping heb je de grote L-vormige woonkamer, met grote ramen zowel vooraan als achteraan. De afgeronde hoek in het midden zorgt voor een speciale touch. De retro betegelde keuken bevindt zich ernaast, met heel wat kasten een spoelbak, een oven en een koelkast. Deze ruimte zou je kunnen openwerken en omvormen tot een heuse leefkeuken. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een gedateerde, maar charmante vintage badkamer op roze retrotegeltjes, met een bad, lavabo en toilet erin. Op de zolder heb je bovendien nog de mogelijkheid om een vierde, grote slaapkamer te installeren.
Rustig wonen in de Eksterlaarwijk, vlakbij het Boekenbergpark Het is hier fijn wonen in deze residentiële buurt, op wandelafstand van het Boekenbergpark en het Te Boelaerpark. Met voldoende bakkers, een apotheker, een Carrefour en openbaar vervoer in de buurt, heb je hier alles wat je nodig hebt vlakbij. Je woont hier ook niet ver van de Herentalsebaan, het vliegveld van Deurne én het rondpunt in Wommelgem.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.026
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
202 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
ZZ2UCDPZLHFZ
Makelaar Code
12400
EPC Waarde
487 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240326-0003190188-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€375.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com