Home Te Koop Huis 7300 Boussu
Rue du Calvaire 10
Kaart

Rue du Calvaire 10

7300 Boussu Huis Te Koop
116 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een uniek renovatieproject in het hart van Boussu? Wij bieden u een charmante woning aan voor €120.000, exclusief makelaarskosten en voor rekening van de koper.

Langs de buitenzijde geeft deze woning direct toegang tot een gezellige ondergrondse kelder. De begane grond verwelkomt u met een ruime hal die leidt naar een praktische wasruimte, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele woonkamer. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot een terras en de tuin waar u kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht.

Neem de trap naar boven en ontdek een nachthal die u naar een slaapkamer, badkamer en naar de tweede verdieping brengt. Deze bovenste verdieping verbergt een charmante slaapkamer onder het dak, perfect voor een rustgevende nachtrust.

Deze woning is uitgerust met dubbele beglazing, centrale verwarming op gas en een elektrische boiler voor warm water. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1 are en 20 centiaren.

Met een energieprestatiecertificaat E en een totaal energieverbruik van 412 kWh/m² per jaar, is dit huis klaar om te transformeren in uw droomhuis.

Belangrijk om te noteren: de getoonde advertentie is niet contractueel en vormt geen aanbod. Eigenaren hebben het recht om elke aanbieding te accepteren of weigeren. Eventuele hogere biedingen op een lopend bod zijn onderhevig aan de regels van Logissim's biedingsproces. Bezoek www.logissim.be voor onze tarieven en voorwaarden.

Start uw renovatieavontuur vandaag nog en maak deze woning tot uw droomhuis!

* * *

Rue du Calvaire 10 - 7300 Boussu - Prix: 120.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison dans le centre de Boussu à rénover et comprenant

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, buanderie sur l'avant, cuisine meublée, living, terrasse, jardin.

Etage: Hall de nuit menant vers une chambre, salle de bains et étage 2.

Etage 2: Une chambre sous toit.

Divers: Châssis double vitrage, chauffage central GAZ, boiler électrique pour l'eau chaude.

RC: 431 euros.

Superficie totale: 1 are 20 centiares.

PEB: E - 412 kWh/m².an

Prix: 120.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 120.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
S7N8VX-CF0I-
Makelaar Code
11601
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€120.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com