Home Te Koop Huis 3370 Boutersem
Pastoriestraat 86



immo Kaart

Pastoriestraat 86, 3370 Boutersem

Huis Te Koop in Boutersem
230 m² wonen
1295 m² perceel
3 slaapkamers

Pastoriestraat 86 - 3370 Boutersem - CHARMANTE GEZINSWONING met ruime tuin in het rustige Butsel (Boutersem). De ruime, gerenoveerde woning biedt het nodige comfort met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte wc. De living en eetkamer met ingebouwde maatkasten baden in het licht, maar rolluiken bieden ook de nodige privacy.

De keuken, met afwasmachine, oven en gasvuur, blinkt uit in efficiëntie en praktisch gebruik van de beschikbare ruimte. Er is een ruim aanbod aan opslagmogelijkheden in de kelder, zolder en berging. De berging heeft een aparte toegang en kan ook ingericht worden als bijkomende kamer. Met een nieuwe verwarmingsketel op gas en zonnepanelen bent u verzekerd van modern comfort en energie-efficiëntie.

De weelderige tuin is een ware oase van rust, met meerdere terrassen om buiten te genieten, een functioneel tuinhuis en een serre voor uw groene vingers. Een houten veranda laat toe om in alle periodes van het jaar van de tuin te genieten. Fruitbomen en een eigen moestuin dragen bij aan een gezonde, duurzame levensstijl.

Ruime parkeergelegenheid en een oude garage bieden praktische oplossingen voor het dagelijks leven. De zeer gunstige ligging van deze woning voegt een extra niveau van gemak toe, met directe toegang tot kinderopvang, scholen, supermarkt en diverse sport- en culturele voorzieningen. De oprit van de E40 ligt op 2,5 kilometer.

Mis de kans niet om de troeven van dit huis zelf te ontdekken. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat dit huis uw nieuwe thuis worden, waar comfort en natuur harmonieus samengaan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 539.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.312
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
1295 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
84347230831190441
EPC Waarde
253 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230801-0002955794-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
Woongebied
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com