Home Te Koop Huis 3370 Boutersem
Nieuwstraat 130



immo Kaart

Nieuwstraat 130, 3370 Boutersem

Huis Te Koop in Boutersem
171 m² wonen
472 m² perceel
3 slaapkamers

Nieuwstraat 130 - 3370 Boutersem - Omschrijving: deze instapklare en naar smaak af te werken woning in open bebouwing bevindt zich vlakbij het centrum van Boutersem. De woning biedt heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Naast de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, berging, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, master bedroom, 2 slaapkamers met gedeelde douchekamer, badkamer, toiletruimte
Kelderverdieping: garage, technische ruimte en polyvalente ruimte
Terras en omheinde tuin
Ligging: de woning bevindt zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal biedt ruimte voor een vestiaire en leidt links tot de deur naar de zit- en eetkamer en tot de trap naar de bovenverdieping. Rechts leidt een deur naar de toiletruimte. De vloer op het gelijkvloers is bekleed met een keramische tegel.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer, waar een grote hoekraampartij met schuifraam voor veel aangenaam daglicht zorgt. Ter hoogte van de eetkamer en open keuken is er een 3-delige raampartij met schuifraam die achteraan de woning uitgeven.
Open keuken: rechts van de eetkamer bevindt zich de volledig ingerichte, open keuken met een keukeneiland en een ingerichte keukenwand. De keuken is uitgerust met een wastafel met druipvlak, een inductiekookplaat en dampkap, een ingebouwde vaatwasmachine, koelkast, microgolfoven en oven en verder veel praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht en in de kolomkasten.
Berging: van de keuken leidt een deur naar de berging, waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Van hieruit leidt een trap naar de kelderverdieping.
Toiletruimte: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo.
Eerste verdieping
Via de trap bij de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer bekleed is met vinylparket.
3 slaapkamers: de master bedroom is een mooie kamer met een dubbel raam dat uitgeeft aan de zijkant van de woning. De 2 andere kamers beschikken elk over een dubbele raampartij en tussen beide kamers in bevindt zich een gedeelde douchekamer.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een brede spiegel, een ligbad en een inloopdouche. De dubbele raampartij in de badkamer geeft uit aan de voorkant van de woning. De vloer en de wanden aan het ligbad en de inloopdouche zijn bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.
Aparte toiletruimte: de aparte toiletruimte op de verdieping is uitgerust met een hangtoilet. De vloer is bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.
Kelderverdieping met inpandige garage
De inrit leidt tot de garagepoort op kelderniveau. Van de garage leidt een deur tot de trap naar de berging op het gelijkvloers. De woning is volledig onderkelderd en biedt buiten de garage ook een technische ruimte met de warmtepomp en het ventilatiesysteem D en nog extra ruimte die naar wens benut kan worden.
Terras en tuin
Het zonneterras bevindt zich links van de woning, ter hoogte van de grote hoekraampartij in de zitkamer, en wordt aangelegd met grijze terrasdallen. De tuin wordt omheind en aangelegd met een grasperk.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
Schrijnwerk in aluminium met driedubbele beglazing
CV met geothermische warmtepomp, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping
D-ventilatiesysteem
Conclusie:
Deze mooie, instapklare en naar smaak af te werken woning in open bebouwing biedt heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Naast de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind. De woning bevindt zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 655.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
472 m2
Bewoonbare oppervlakte
171 m2
Referentie
1UFBEZRT63YS
EPC Certificaat
Volgens startverklaring
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Oct 2023
€655.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com