Home Te Koop Huis 3370 Boutersem
Nieuwstraat 128-amp-126



immo Kaart

Nieuwstraat 128-amp-126, 3370 Boutersem

Huis Te Koop in Boutersem
166 m² wonen
402 m² perceel
3 slaapkamers

Nieuwstraat 128-amp-126 - 3370 Boutersem - Omschrijving:
Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich vlakbij het centrum van Boutersem. De woningen bieden heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Achteraan de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, berging, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, master bedroom, 2 slaapkamers met gedeelde douchekamer, badkamer, toiletruimte, wasplaats/technische ruimte
Kelderverdieping: garage en polyvalente ruimte
Terras en tuin
Ligging: de woningen bevinden zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.
Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar
INDELING
Deze beschrijving is die van woning Lot 5. Lot 6 is hier het nagenoeg identieke spiegelbeeld van.
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal biedt ruimte voor een vestiaire en is aangenaam helder dankzij de raampartij rechts van de voordeur. Links leidt een deur naar de zitkamer, rechtdoor gaat tot de trap naar de bovenverdieping en rechts leidt naar de toiletruimte. De vloer op het gelijkvloers is bekleed met een keramische tegel.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer en vervolgens de eetkamer. Ter hoogte van de zitkamer geeft een grote raampartij uit aan de zijkant van de woning. In de eetkamer zorgt een grote hoekraampartij met schuifraam voor aangenaam daglicht.
Open keuken: rechts van de eetkamer bevindt zich de volledig ingerichte, open keuken met keukeneiland en ingerichte keukenwanden. De keuken is uitgerust met een wastafel met druipvlak, een inductiekookplaat en dampkap, een ingebouwde vaatwasmachine, koelkast, microgolfoven en oven en verder veel praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht en in de kolomkasten. Ook in de keuken zorgt een groot schuifraam voor veel aangenaam daglicht.
Berging: van de keuken leidt een deur naar de berging of bijkeuken, van waaruit de trap naar de kelderverdieping vertrekt.
Toiletruimte: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo.
Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer bekleed is met vinylparket.
3 slaapkamers: de master bedroom is een ruime kamer met een dubbele raampartij die uitgeeft vaan de voorkant van de woning. De 2 andere kamers beschikken elk over een dubbel raam aan tuinkant en tussen beide kamers in bevindt zich een gedeelde douchekamer met douche en lavabo.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een brede spiegel, een ligbad en een inloopdouche. De raampartij in de badkamer geeft uit aan de voorkant van de woning. De vloer en de wanden aan het ligbad en de inloopdouche zijn bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.
Aparte toiletruimte: de aparte toiletruimte op de verdieping is uitgerust met een hangtoilet. De vloer is bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.
Wasplaats/technische ruimte: een laatste deur op deze verdieping leidt naar de wasplaats, waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast en zich de ventilatie-unit (D) bevindt.
Kelderverdieping met inpandige garage
De inrit leidt tot de sectionale garagepoort op kelderniveau. Van de garage vertrekt de trap naar de berging op het gelijkvloers. De woning is volledig onderkelderd en biedt buiten de garage ook een technische ruimte voor de warmtepomp en nog extra ruimte die naar wens benut kan worden.
Terras en tuin
Het zonneterras achteraan de woning wordt aangelegd met grijze terrasdallen. De tuin wordt omheind en aangelegd met een grasperk.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing
- CV met geothermische warmtepomp, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping
- D-ventilatiesysteem
Conclusie:
Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bieden heel aangename en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met bijhorende badkamers. De ruime kelderverdieping biedt een inpandige garage en nog extra, naar wens te benutten ruimte. Achteraan de woning is er plaats voor een fijn zonneterras en de tuin is volledig omheind. De woningen bevinden zich in een rustige straat parallel aan de Leuvensesteenweg in Boutersem, met alle mogelijke faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 630.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
402 m2
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
4-T8JY7YQP5Z
EPC Certificaat
Volgens startverklaring
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Oct 2023
€630.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com