Home Te Koop Huis 3370 Boutersem
Leuvensesteenweg 406
Kaart

Leuvensesteenweg 406

3370 Boutersem Huis Te Koop
350 m² wonen
988 m² perceel
6 slaapkamers

We zijn blij om dit ruime pand te koop aan te bieden, centraal gelegen in Boutersem met uitstekende verbindingen naar Leuven, Brussel en Tienen. De woning is gelegen op een perceel van 988 m² en heeft een leefruimte van maar liefst 350 m².

Op de begane grond vindt u een ontvangsthal, een groot en licht gevulde woonkamer, een zithoek, een volledig ingerichte keuken, een badkamer en een veranda die uitkomt op een tuin op het zuidwesten. De eerste verdieping huisvest 4 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Er zijn nog eens 2 slaapkamers op de bovenste verdieping.

Bovendien beschikt deze woning over een garage en een zonnige tuin - een heerlijke plek om te ontspannen. Met zijn grote bewoonbare oppervlakte en centrale ligging nabij verschillende steden, biedt dit pand tal van voordelen. Zeker een bezoekje waard!

* * *

Leuvensesteenweg 406 - 3370 Boutersem - Wij zijn verheugd deze ruime woning in het centrum van Boutersem, met een perfecte verbinding naar zowel Leuven, Brussel als Tienen en met een grondoppervlakte van 988 m² te koop aan te bieden. Dit eigendom met een nuttige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 350 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime en lichtrijke leefruimte, een zitplaats, een ingerichte keuken, een badkamer en een veranda uitgevend op de zuidwest georiënteerde tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers en nog een tweede badkamer. Hogerop zijn er nog 2 slaapkamers terug te vinden. Verder beschikt deze instapklare woning nog over een garage en over een zonovergoten tuin waar het heerlijk vertoeven is. Dit eigendom heeft als voordelen zijn grote bewoonbare oppervlakte en de zeer centrale ligging met directe verbinding naar omliggende steden. Zeker uw bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
988 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
RTHWRT4A5L-E
Makelaar Code
4169
EPC Waarde
302 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Dec 2023
€475.000 / Immo Time
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com