Home Te Koop Huis 3370 Boutersem
Smisveldstraat 23
Kaart

Smisveldstraat 23

3370 Boutersem Huis Te Koop
221 m² wonen
290 m² perceel
4 slaapkamers

Kom kijken naar deze ideale gezinswoning op een rustige plek, waar comfort en ruimte hand in hand gaan! Deze prachtige woning, gelegen op een perceel van 7,74 are, is perfect voor families die op zoek zijn naar een serene leefomgeving zonder in te leveren op bereikbaarheid. De woning ligt in een uiterst rustige straat, slechts een steenworp afstand van de snelweg, wat zorgt voor een vlotte toegang tot diverse locaties.
De natuur is letterlijk jouw achtertuin, met bossen en weilanden vlakbij. Maak heerlijke wandelingen of ontdek de omgeving op de fiets. Deze plek combineert het beste van twee werelden: rustiek plattelandsleven en nabijheid van alle voorzieningen.
De woning heeft vier slaapkamers, genoeg ruimte voor het hele gezin. Ook is er een speelkamer waar kinderen heerlijk kunnen spelen en relaxen. Dankzij een wasruimte en dubbele garage heb je voldoende opslagruimte, zodat alles netjes en geordend blijft.
De gebruiksvriendelijke tuin met terras is ideaal voor gezellige momenten en biedt een heerlijke plek om te ontspannen in de buitenlucht. Of je nu een barbecue met vrienden wilt of een rustige avond met het gezin, deze tuin is een paradijs van rust.
De keuken, volledig gerenoveerd in 2021, is van alle gemakken voorzien en de perfecte plek om smakelijke maaltijden te bereiden voor je geliefden.
Deze ruime gezinswoning heeft alles wat je hartje begeert: comfort, rust, ruimte en moderne faciliteiten. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en maak van dit huis jouw thuis! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ervaar de charme van dit prachtige huis zelf.

* * *

Smisveldstraat 23 - 3370 Boutersem - Ontdek de perfecte gezinswoning op een rustige locatie, waar comfort en ruimte samenkomen! Deze prachtige woning, gelegen op 7,74 are, is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vredige omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid. De woning bevindt zich in een zeer rustige straat, op korte afstand van de autostrade, waardoor je vlot toegang hebt tot verschillende bestemmingen.
De natuur is jouw achtertuin, met bos en weilanden in de directe omgeving. Geniet van ontspannende wandelingen of verken de omgeving per fiets. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van alle voorzieningen.
De woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast is er een speelkamer die kinderen de ideale plek biedt om te spelen en te ontspannen. De wasplaats en dubbele garage zorgen voor extra gemak en opbergruimte, waardoor alles netjes en georganiseerd blijft.
De praktische tuin met terras is perfect voor gezellige momenten en biedt een ideale plek om te ontspannen in de buitenlucht. Of het nu gaat om een barbecue met vrienden of een rustige avond met het gezin, deze tuin is een oase van rust.
De keuken, volledig vernieuwd in 2021, is voorzien van alle moderne gemakken en is de ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden voor jouw dierbaren.
Deze ruime gezinswoning heeft alles wat je zoekt: comfort, rust, ruimte en moderne voorzieningen. Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning jouw thuis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de charme van dit prachtige huis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
290 m2
Bewoonbare oppervlakte
221 m2
Referentie
-N4NRU66Y2DV
Makelaar Code
325-5631023
Prijs Geschiedenis
05 Jan 2024
€489.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com