Kaart

Droomland 3

2288 Bouwel Huis Te Koop
308 m² wonen
6 slaapkamers

Deze villa bevindt zich in de villawijk van Bouwel, op een perceel van 2660 vierkante meter en heeft een indrukwekkende straatbreedte van 53 meter. Hoewel de villa zich in een rustige omgeving bevindt, kunt u gemakkelijk de E313 bereiken voor snelle verbindingen naar steden zoals Antwerpen, Lier of Hasselt.

Het huis beschikt over een ruime inkomhal die toegang verleent tot de woonkamer, keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenverdieping bevinden zich momenteel twee slaapkamers en twee zolderruimtes. De kelder is naast een garage met afmetingen van ongeveer 10,5m bij 4,5m ook uitgerust met een opslagruimte, technische ruimte en wasplaats.

Dit pand is ideaal voor grote gezinnen, maar kan ook dienen voor beoefenaars van vrije beroepen. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 308 vierkante meter, inclusief een ruime inpandige garage, biedt deze woning enorme mogelijkheden. De huidige ruimtes kunnen aangepast worden aan uw wensen en behoeften, zoals het creëren van zes slaapkamers met bijbehorende badkamers en/of kleedkamers.

Bezoek deze woning virtueel via de grondplannen op www.wijns.be. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op via 0473/30 00 00 of pieter@wijns.be.

* * *

Droomland 3 - 2288 Bouwel - Deze villa is gelegen op een perceel van 2660m² met een straatbreedte van maar liefst 53m, in de villawijk van Bouwel.
Ondanks de rustige omgeving is er een zeer snelle verbinding met de E313 richting onder andere Antwerpen, Lier of Hasselt.

De ruime inkomhal geeft verbinding tot de woonkamer, keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenverdieping vinden we momenteel 2 slaapkamers en 2 zolderruimtes.
In de kelder vinden we naast de garage van ongeveer 10,5m x 4,5m nog een opslagruimte, technische ruimte en wasplaats terug.

Het pand kan perfect dienst doen als riante gezinswoning maar eveneens voor het uitvoeren van een vrijberoep. Door de bewoonbare oppervlakte van +/- 308m² met ruime inpandige garage is er een eindeloos potentieel. Desgewenst kan de huidige inrichting bijvoorbeeld omgevormd worden tot 6 slaapkamers met bijhorende badkamer en/of dressing.

Bekijk dit pand alvast via de virtuele grondplannen op www.wijns.be
Info of een bezoek? 0473/30 00 00 of pieter@wijns.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
308 m2
Referentie
FYJQ1RWSEF21
Makelaar Code
uitzonderlijke-villa-met-ontel
EPC Waarde
645 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€649.000 / Wijns Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com