Home Huis 9660 Brakel
Heringstraat 7
Kaart

Heringstraat 7

9660 Brakel Huis
234 m² wonen
1010 m² perceel
4 slaapkamers
€447.000

Ontdek deze instapklare woning, prachtig gelegen in Elst, een groene deelgemeente van Brakel. Zodra we binnenkomen via de inkomhal, worden we verwelkomd door een ruime, lichtrijke woon- en eetruimte, aangevuld met een aanpalende keuken en handige wasplaats/berging. Het pand beschikt ook over een gastentoilet en een eerste badkamer op het gelijkvloers, naast een praktische kelder.

Buitenshuis is er een zonovergoten terras en een pas aangelegde wilde tuin, vanwaar je kunt genieten van een uniek uitzicht op de middeleeuwse kerk van Elst. Op de eerste verdieping vind je een riante overloop, vier comfortabele slaapkamers en een tweede badkamer. Voor extra opbergruimte is er een zolder aanwezig.

Tussen 2008 en 2013 is dit pand kwalitatief gerenoveerd, wat garant staat voor modern comfort en een eigentijdse uitstraling. Verder is er nog een zijdelingse garage voor je auto of extra opslag. Mis deze vastgoedtopper niet en plan je bezoek vandaag nog. Met een EPC-waarde van slechts 165 UC: 3091107, is deze woning bovendien energiezuinig. Vg/Ag/Gmo/Gvkr/Gvv.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heringstraat 7 - 9660 Brakel - Instapklare woning gelegen te Elst. Deelgemeente van Brakel, die gekend is voor zijn groene omgeving. Indeling: via de inkomhal begeven we ons naar de ruime en lichtrijke leefruimte en eetplaats. Aanpalend treffen we de keuken en wasplaats - berging. Een zonovergoten terras en een prachtige, pas aangelegde (wilde) tuin. Zicht op de middeleeuwse kerk van Elst is gewoonweg uniek. Binnenin treffen we op de gelijkvloerse verdieping nog een gastentoilet en de eerste badkamer. Alsook een kelder is aanwezig. 1ste verdieping: Een ruime overloop, 4 slaapkamers én een 2de badkamer. Opbergzolder. Dit pand heeft tussen 2008 en 2013 een kwalitatieve renovatie gehad! Het pand beschikt nog over een zijdelingse garage. Laat deze vastgoedtopper aan u niet voorbijgaan! EPC: 165 UC: 3091107. Vg/Ag/Gmo/Gvkr/Gvv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 447.000
Kadastraal Inkomen
€ 285
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1010 m2
Bewoonbare oppervlakte
234 m2
Referentie
DARY2BAUGEWZ
Makelaar Code
3680295
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€447.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com