Home Huis 9660 Brakel
Sint-Martensstraat 55
Kaart

Sint-Martensstraat 55

9660 Brakel Huis
176 m² wonen
685 m² perceel
3 slaapkamers
€209.000

Kom en ontdek tijdens onze eerste kennismakingsdag op zaterdag 13 april, deze verrassend ruime gesloten bebouwing die u kunt vinden op www.nobels.be onder referentienummer 3685199. Gelegen in de Sint-Martensstraat 55 te Brakel, ligt deze woning perfect gelegen nabij alle belangrijke invalswegen en faciliteiten die Brakel te bieden heeft.

Het pand is voorzien van een inpandige garage en een royale tuin die een subliem uitzicht biedt. Met de nodige renovatiewerken kan dit vastgoed met een bewoonbare oppervlakte van 176 m², het perfecte gezinswoning worden.

Bij binnenkomst vind je een woonkamer, eetkamer en een ruime veranda die toegang geeft tot de badkamer en inpandige garage. De keuken leidt je naar de kelder. De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers, een wasplaats met toilet en een zolderruimte. Een vaste trap leidt je naar de ruime zolder, die ideaal kan dienen als extra leefruimte.

Als kers op de taart geniet je buitenshuis van een grote tuin met een adembenemend panoramisch uitzicht over de achterliggende velden. Mis deze kans niet om je droomhuis te realiseren in Brakel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Martensstraat 55 - 9660 Brakel - Eerste bezoekdag op zaterdag 13 april. Inschrijven kan via www.nobels.be onder referentienummer 3685199.Vlieg mee over deze eigendom: https://www.youtube.com/watch?v=q6NYo_148GMVERRASSEND RUIME GESLOTEN BEBOUWING met INPANDIGE GARAGE en GROTE TUIN waarbij u kan genieten van een SUBLIEM ZICHT.Mits de nodige renovatiewerken kan deze eigendom (bewoonbare opp. 176 m²) uitgroeien tot de PERFECTE GEZINSWONING. Zo heeft u een inkom, woonkamer, eetkamer, RUIME VERANDA met toegang tot de badkamer en INPANDIGE GARAGE. Vanuit de keuken heb je toegang tot de KELDER. Op de bovenverdieping vindt u 3 SLAAPKAMERS, zolderruimte, toilet met wasplaats en een VASTE TRAP naar de ZOLDER die kan dienen als WOONUITBREIDING. Buitenshuis heeft u een GROTE TUIN met een SUBLIEM VERTE ZICHT over de ACHTERLIGGENDE VELDEN. U bent gunstig gelegen nabij ALLE INVALSWEGEN en FACILITEITEN die Brakel u te bieden heeft.Adres: Sint-Martensstraat 55 te Brakel

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 209.000
Kadastraal Inkomen
€ 446
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
685 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
UFBR9E2C7TWT
Makelaar Code
9660, Sint-Martensstraat 55
EPC Waarde
487 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€209.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com