Home Te Koop Huis 9660 Brakel
Hovendaal 46
Kaart

Hovendaal 46

9660 Brakel Huis Te Koop
124 m² wonen
537 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante bungalow, genesteld in het rustige Brakel, een toevluchtsoord van comfort en sereniteit op een perceel van 5 are en 37 centiare. De woning straalt een warme en gastvrije sfeer uit die u meteen thuis doet voelen. De woonkamer is een knusse plek, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Dankzij de grote ramen stroomt er volop natuurlijk licht binnen en kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de warmtepomp, die zorgt voor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar en tegelijkertijd helpt om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Met deze duurzame oplossing combineert u comfort met milieuvriendelijkheid. De woning is volledig geïsoleerd, zowel in de muren als op de zolder, wat resulteert in een zeer gunstig energieprestatiecertificaat B. Daarnaast zijn de ramen in 2023 vernieuwd en dus volledig up-to-date.

Buiten wacht een goed onderhouden tuin, ideaal voor ontspanning en recreatie. Of u nu een barbecue organiseert met vrienden of gewoon geniet van de buitenlucht, hier vindt u de rust die u zoekt. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op via mail naar Louis@immoaccenta.be.

* * *

Hovendaal 46 - 9660 Brakel - Welkom in deze charmante bungalow gelegen in het hart van Brakel, een oase van rust en comfort op een perceel van 5 are en 37 centiare. Binnenin verwelkomt de woning u met een warme en uitnodigende sfeer. De woonkamer biedt een gezellig toevluchtsoord, ideaal om te ontspannen na een lange dag. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Een van de hoogtepunten van deze woning is de warmtepomp, die niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door, maar ook bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. Met deze milieuvriendelijke oplossing geniet u van comfort zonder concessies te doen aan duurzaamheid. De woning werd volledig geïsoleerd zowel in de muren als op de zolderplaat wat resulteert in een zeer gunstig epc B. De ramen werden in 2023 vernieuwd en zijn dus ook up to date. Buiten vindt u een goed onderhouden tuin, perfect voor ontspanning en vermaak. Of u nu geniet van een barbecue met vrienden of gewoon wat tijd doorbrengt in de buitenlucht, hier kunt u echt tot rust komen. Wenst u meer informatie of een bezoek? Stuur gerust een mail naar Louis@immoaccenta.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
537 m2
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
WT02X503K86I
Makelaar Code
5953527
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2995616
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
privé - eengezins
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€319.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com