Home Te Koop Huis 9660 Brakel
Rameiveld 20
Kaart

Rameiveld 20

9660 Brakel Huis Te Koop
450 m² wonen
2297 m² perceel
7 slaapkamers

Bent u op zoek naar een villa die gedeeltelijk gerenoveerd moet worden? Deze woning, gelegen op een perceel van 2297 m² met een zuidgerichte tuin in een rustige straat, kan een geweldige kans voor u zijn!

De woning verwelkomt u met een indrukwekkende entreehal die leidt naar een wachtkamer, praktijkruimte en gastentoilet. De woonkamer met open haard, eetkamer en keuken bieden prachtig uitzicht en toegang tot het terras en de ruime tuin via grote ramen. Een extra hoogtepunt is de extra ruimte van 80 m² met een binnenzwembad!

De eerste verdieping heeft momenteel vier slaapkamers, een berging en een badkamer. Dankzij de grote vide en multifunctionele ruimte is er de mogelijkheid om minimaal zeven slaapkamers te creëren of extra hobby-, kantoor- of praktijkruimtes. De zuidgerichte tuin biedt privacy en een prachtig uitzicht op velden en akkers. Daarnaast is er een garage voor twee auto's en een zolder.

Met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 450 m² biedt deze woning tal van mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een huis in een landelijke omgeving, een vrij beroep, B&B, vakantiewoning, en meer.

Voor meer informatie kunt u reageren via het contactformulier op deze pagina. U ontvangt dan alle beschikbare informatie (plannen, stedenbouwkundige informatie, enz.). U kunt ook contact opnemen met Pieter Cardoen op 0475 36 12 52 of via pieter@cornelis-partners.be.

* * *

Rameiveld 20 - 9660 Brakel - Op zoek naar een (deels te renoveren) villa op een perceel van 2297 m² met zuidgerichte tuin in een straat zonder doorgaand verkeer? Dan kan dit een opportuniteit zijn!

U komt binnen via de imposante inkomhal met wachtzaal praktijkruimte en gastentoilet. Aansluitend vindt u de woonruimte met open haard, eetruimte en keuken van waaruit u door de grote raampartijen niet enkel zicht maar ook toegang heeft tot het terras en ruime tuin. De woning beschikt over bijkomende ruimte van 80 m² met binnenzwembad!

Op de eerste verdieping zijn er momenteel 4 slaapkamers, een berging en een badkamer aanwezig. De grote “vide” en polyvalente ruimte bieden de mogelijkheid om min. 7 slaapkamers te creëren of bijkomende hobby/kantoor/praktijkruimtes.
De zuidgerichte tuin biedt de nodige privacy en kijkt uit op de velden en akkers. Verder een garage voor 2 wagens en bovenliggende zolderruimte.

Door grote bewoonbare oppervlakte (+450 m²) biedt dit pand heel wat mogelijkheden voor wie in een landelijke omgeving op zoek is naar een woning, vrij beroep, B&B, vakantiewoning, …

Reageer via het contactformulier op deze pagina en u ontvangt alle beschikbare info (plannen, stedenbouwkundige info, …. ). Contactpersoon: Pieter Cardoen op 0475 36 12 52 (pieter@cornelis-partners.be)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.990
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
2297 m2
Bewoonbare oppervlakte
450 m2
Referentie
PI06Z0MPV2T0
EPC Waarde
353 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€499.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com