Home Te Koop Huis 2930 Brasschaat
Helena Thyslei 18
Kaart

Helena Thyslei 18

2930 Brasschaat Huis Te Koop
521 m² wonen
5000 m² perceel
7 slaapkamers
€1.195.000
Lening simuleren

Deze betoverende villa, compleet met praktijkruimte en gunstig gelegen dicht bij het dorp Brasschaat en het lokale park, biedt een uitstekende strategische en commerciële locatie. Het biedt de mogelijkheid om een aangename woonervaring te combineren met een (groeps)praktijk.

Een tocht door deze villa onthult een ruimtelijk, open ontwerp, opgefleurd door grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.

Bij binnenkomst vind je een ruime hal, gastentoilet en vestiaire. De woonkamer straalt warmte en comfort uit, mede dankzij een stijlvolle open haard, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het groen en het grote zonneterras met verwarmd zwembad.

De villa beschikt over een grote leefkeuken met een lichte eetkamer en open haard. Via de keuken heb je toegang tot nog een zonneterras, een plek waar binnen en buiten samenkomen.

Er zijn 3 ruime praktijkruimtes en een kantoor, toegankelijk via een aparte inkom met wachtruimte en uitgerust met sanitaire voorzieningen, douche en sauna.

Bovendien heeft de villa grote functionele kelders met veel opbergruimte, technische ruimtes en een authentieke wijnkelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier grote slaapkamers en twee badkamers, waarvan er één aansluit op de hoofdslaapkamer. De tweede verdieping bevat drie extra kamers en een ruime zolder.

De woning biedt voldoende parkeergelegenheid en stelt u in staat werk en privé te combineren of te scheiden.

Er is toegang tot de dubbele inpandige garage via een doodlopende straat, met directe toegang tot de praktijkruimte. De woning heeft twee opritten, waarvan één met een automatische poort.

Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging van dit unieke pand te regelen! Neem contact met ons op via 03/568.03.03 of info@vastgoed03.be(Ref: 22243TV-1)

* * *

Helena Thyslei 18 - 2930 Brasschaat - Deze charmante villa met praktijkruimte, gelegen dichtbij het dorpscentrum en het park van Brasschaat, geniet de beste strategisch-commerciële ligging. Hier kan comfortabel wonen gecombineerd worden met een (groeps-)praktijk.

Wandelend door deze woning ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel, dankzij de slim geschakelde volumes, voorzien van grote raampartijen met veel lichtinval.

De inkom bestaat uit een ruime traphal, gastentoilet en vestiaire. De woonkamer, voorzien van een stijlvol haardvuur, ademt warmte en gezelligheid uit. Hier kom je tot rust en geniet je van het mooie uitzicht op het groen en het van daaruit toegankelijke grote zonneterras met verwarmd zwembad.

Er is een grote leefkeuken, met een lichtrijke eetplaats en open haard, die tevens toegang geeft naar het volgende zonneterras. Een plek waar binnen en buiten in elkaar overvloeien.

De 3 ruime praktijkruimtes en bureau zijn toegankelijk via een aparte inkom met wachtzaal en zijn voorzien van het nodige sanitair, douche en saunaruimte.

Deze villa beschikt over grote praktische kelders met veel berging, technische ruimtes en een authentieke wijnkelder.

De eerste verdieping voorziet 4 grote slaapkamers en 2 badkamers, waarvan er 1 ook aansluit bij de master-bedroom. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 3 leuke kamers en een ruime, praktische zolderruimte.

Uiteraard is op het perceel ook de nodige parkeerruimte aanwezig en kan je werk en privé combineren of scheiden van elkaar.

Via een doodlopende straat heb je toegang tot de dubbele inpandige garage, met rechtstreekse toegang tot de praktijkruimte. De woning beschikt over 2 inritten, waarvan 1 met automatische poort.

Aarzel niet ons te contacteren om een bezichtiging in dit unieke pand vast te leggen! Dit kan op 03/568.03.03 of info@vastgoed03.be(Ref: 22243TV-1)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.195.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.344
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
5000 m2
Bewoonbare oppervlakte
521 m2
Referentie
ONC2WFA5HOCE
Makelaar Code
5140849
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
effectief overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
01 Dec 2022
€1.195.000 / Vastgoed 03
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com