Home Te Koop Huis 2930 Brasschaat
Kapelsesteenweg 224A
Kaart

Kapelsesteenweg 224A

2930 Brasschaat Huis Te Koop
306 m² wonen
4 slaapkamers
€1.365.000
Lening simuleren

Deze luxe villa met traditioneel rieten dak in Brasschaat - Donk biedt een mix van elegantie en moderne gemakken. Het ligt op een toplocatie, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en grote wegen naar Brussel en Nederland. De woning is volledig klaar voor bewoning en heeft een zeer goede mobiscore van meer dan 9.0.

De villa telt 4 slaapkamers en 2 badkamers, en beschikt over een prachtige tuin met verschillende eiken bijgebouwen, een jacuzzi en buitendouche. Verder zijn er twee ruime terrassen en een grote privé oprit die ruimte biedt voor minimaal 8 auto's.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een charmante hal met een mooie houten trap en authentieke tegels. Er is ook een wasruimte en gastentoilet aanwezig. De woonkamer is zeer licht dankzij de natuurlijke lichtinval en biedt een fantastisch zicht op de voor- en achtertuin. Daarnaast is er een knusse keuken waar je rustig kan ontbijten of genieten van een kopje koffie.

De eerste verdieping bevat twee slaapkamers (14m²), een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De master bedroom (30m²) beschikt over een grote aangrenzende dressing en een royale badkamer met jacuzzi, dubbele wastafel en inloopdouche. Bovendien zijn er LED-tv's en Bose-installaties in de hele woning voor de nodige ontspanning. De tweede verdieping biedt extra bergruimte en een veelzijdige ruimte (32m²) die geschikt is als slaapkamer, hobbykamer of kantoor.

Bijkomende kenmerken zijn een droge kelder + kruipruimte, op maat gemaakte luiken en app-bedienbare buitenverlichting met verschillende kleurmogelijkheden. Het goed onderhouden rieten dak geeft de villa extra karakter.

Wil je deze prachtige woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons via sofie@sinjoor.be of 03/646.66.55.

* * *

Kapelsesteenweg 224A - 2930 Brasschaat - Standingvolle villa met rieten dak en high end afwerking. Een van de meest centraal gelegen villa's te Brasschaat - Donk.Op een boogscheut van winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen richting Brussel EN Nederland. * TOP locatie met mobiscore boven 9.0 !!* Volledig instapklaar.* 4 slaapkamers en 2 badkamers.* Prachtige tuin met diverse eiken bijgebouwen en jacuzzi + buitendouche.* Garage en grote oprit voor minstens 8 auto's.* 2 grote terrassen. Van zodra u de automatische houten poort binnen rijdt waant u zich in het paradijs.Zowel de oprit/parking als tuin genieten een smaakvolle architectuur met oog voor detail en prachtige beplanting.Kosten nog moeite werd gespaard. Zo kan u onder andere genieten van een lounge met wellness-gedeelte, twee royale terrassen en diverse kwalitatieve bijgebouwen. Karaktervolle inkomhal met prachtig houten trap en authentieke tegel. Wasruimte en gastentoilet met handenwasser. Via de originele dubbele deur betreedt u de leefruimte met prachtig zicht op voor- en achtertuin. Overal natuurlijke lichtinval en houten vloeren.Het salongedeelte is voorzien van een houtcassette, ideaal om het extra cosy te maken. De woonkeuken is een van de meest gezellige plekken van de woning, hier kan u in alle rust samen ontbijten of genieten van een kop koffie. Op de eerste verdieping twee slaapkamers (14m²), badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet,de master bedroom (30m²), annex een dressing waar iedereen van droomt en een riante badkamer met jacuzzi hoekbad, dubbele wastafel in corian, inloopdouche, en toilet. Last but not least zijn er ook LED tv’s en Bose installaties (door de gehele woning) en tuin = relaxen verzekerd. De tweede verdieping biedt een handige bergruimte en mooie polyvalente ruimte (32m²) onder puntdak met op maat gemaakte kasten. Ideaal als slaapkamer, hobbykamer of kantoor. Extra: Bruikbare en droge kelder + kruipruimte. Op maat gemaakte shutters die in alle richtingen gedraaid kunnen worden. Buitenverlichting met verschillende kleurschakeringen te bedienen via een app. Het rieten dak zorgt voor extra cachet en verkeert in uitstekende staat. Wil jij graag op dit prachtige domein wonen?Contacteer ons: sofie@sinjoor.be of 03/646.66.55

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.365.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1938
Bewoonbare oppervlakte
306 m2
Referentie
1JCLGSO1N5UO
Makelaar Code
SIN/22/150
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
25 Jan 2023
€1.365.000 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com