Kaart

2930 Brasschaat Huis
573 m² wonen
5710 m² perceel
5 slaapkamers
€1.650.000

Dit architectonisch ontworpen huis, rustig en residentieel gelegen in een van de mooiste lanen van Vriesdonk, is genesteld in de natuur op een perceel van ongeveer 5.710 m².

Op de begane grond vindt u een inkomhal met marmeren vloer, garderobe, wastafel en gastentoilet. Een glazen deur leidt naar de ruime woonkamer met open haard en schuiframen naar de tuin en het overdekte terras. Er is ook een verlaagde zithoek met open haard, een bar en een groot kantoor met toegang tot de tuin. De eetkamer en keuken zijn eveneens luxueus, met marmeren vloeren en ingebouwde apparatuur. Andere faciliteiten omvatten een bijkeuken, een dienstingang met ingebouwde kasten en een doucheruimte, en een veelzijdige snookerkamer/polyvalente ruimte met toegang tot de tuin. Er is een wellness-gedeelte met een binnenzwembad, kleedkamers, sauna en een bar, en een aparte dubbele garage.

De split-level verdieping beschikt over een grote dressing met ingebouwde kasten, een apart toilet, een slaapkamer met aangrenzende zithoek en opslagruimte (kan worden omgevormd tot een extra slaapkamer), en een badkamer met dubbele wastafel, ingebouwde kasten, douche, ligbad en bidet.

De eerste verdieping huisvest een tweede slaapkamer boven de woonkamer met ingebouwde kasten en een eigen badkamer, een derde slaapkamer boven de polyvalente ruimte met ingebouwde kasten en een Velux-raam, en een vierde slaapkamer boven de dienstingang.

Buiten vindt u een binnentuin, een overdekt terras, meerdere vijvers, een buitenbarbecue en een professionele golfputting green. Overige voorzieningen zijn onder andere vloerverwarming op gas, rolluiken in de eerste slaapkamer, mogelijkheid voor een conciërge door de dienstingang en een apart "conciërge-gedeelte", evenals een vernieuwd alarmsysteem in 2022. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1971 en gerenoveerd in 1995.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Verscholen in de natuur, in 1 van de mooiste lanen van Vriesdonk, rustig en residentieel: Architectenwoning op ca. 5.710 m².

De gelijkvloerse verdieping: - Een inkomhal op marmer met vestiaire, gootsteen en gastentoilet - Middels glazen deur naar woonkamer (ca. 70 m²) op vast tapijt met open haard, en schuiframen naar de tuin en overdekt terras - Een verlaagd zithoek (ca. 12 m²) op vast tapijt, eveneens met open haard - Een aanpalende bar (ca. 16 m²) - Een ruim bureau (ca. 29 m²) op parket, eveneens met schuiframen naar de tuin - Een eetkamer (ca. 25 m²) eveneens op marmer - Een keuken (ca. 20 m²) met inbouwtoestellen - Een aanpalende verhoogde ontbijthoek (ca. 4 m²) op vast tapijt - Een bijkeuken (ca. 8 m²) met dubbele gootsteen en aansluiting voor wasapparatuur - Een dienstingang met ingemaakte kasten, lavabo, apart toilet en douchekamer - Via dienstingang naar een ruime kelder bestaande uit wijnkelder, berging en technische kelder - Een polyvalente ruimte/snookerkamer met schuifraam naar de tuin - Een Een poolgedeelte/wellness met binnenzwembad (12 m op 6m) + jetstream, chloor, roldek alsook 2 kleedkamers, toilet, berging, douchekamer, technische berging, sauna, lavabo, bar met gootsteen, zitgedeelte met open haard en toegang naar de tuin - Een aparte dubbele garage (ca. 42 m²).

De split-level verdieping: - Een ruime dressing (ca. 26 m²) op vast tapijt met ingemaakte kasten - Een apart toilet - Een eerste slaapkamer (ca. 20 m²) met aanpalende zithoek (ca. 17 m²) en berging (mogelijkheid voor extra slaapkamer) - Een badkamer (ca. 17 m²) met dubbele gootsteen, ingemaakte kasten, douche, ligbad en bidet.

De eerste verdieping: - Boven de woonkamer: een tweede slaapkamer (ca. 32 m²) met ingemaakte kasten en eigen badkamer (ca. 5 m²) met ligbad, gootsteen en apart toilet - Boven de polyvalente ruimte: een derde slaapkamer op vast tapijt met ingemaakte kasten en Velux-raam - Boven de dienstingang: een vierde slaapkamer (ca. 12 m²) op vast tapijt.

Algemeen: - Binnentuin, overdekt terras, diverse vijverpartijen, buitenbarbecue, professionele golf (putting green) - Rolluik in de eerste slaapkamer - Mogelijkheid voor conciërgerie i.v.m. dienstingang en apart "conciërge-gedeelte" - Verwarming op gas d.m.v. vloerverwarming (Remeha) en 2 boilers (ACV) - Bouwjaar 1971 en renovatie in 1995 (polyvalente ruimte en binnenzwembad,...) - Ruimtedetectie (alarm) is vernieuwd in 2022

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.650.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
5710 m2
Bewoonbare oppervlakte
573 m2
Referentie
YOBUF8XGAV0U
Makelaar Code
83012 BD
EPC Waarde
330 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2537306
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 May 2023
€1.650.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com