Home Te Koop Huis 2930 Brasschaat
Kapelsesteenweg 386



immo Kaart

Kapelsesteenweg 386, 2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat
309 m² wonen
466 m² perceel

Kapelsesteenweg 386 - 2930 Brasschaat -
Stap binnen in dit verrassende pand, gelegen in het winkelcentrum van Sint-Mariaburg, Brasschaat. Met zijn centrale ligging, biedt dit gebouw een wereld aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een unieke ruimte om te wonen, werken of ondernemen.
Op het gelijkvloers word je verwelkomd door een ruime winkel van ongeveer 61 vierkante meter, ideaal voor het realiseren van jouw droomwinkel. Maar dat is nog niet alles! Er is ook een bureau van zo'n 33 vierkante meter, waar je in alle rust kunt werken of tot rust kunt komen. De keuken van 16 vierkante meter is perfect om te lunchen, en het aparte toilet en de douchekamer voegen extra gemak toe aan het dagelijkse leven.
Een ruime inkomhal leidt je naar de bovenverdieping, waar je 6 kamers van gemiddeld 12 vierkante meter vindt, die je kunt gebruiken als slaapkamers, kantoorruimtes of wat je maar wilt.
Maar dat is nog niet alles wat dit pand te bieden heeft! Op het gelijkvloers zijn er nog 2 magazijnen met een totale oppervlakte van ongeveer 46 vierkante meter, een extra bureau van 9 vierkante meter en een "kleine winkel" van zo'n 30 vierkante meter met toegang tot een ruime, droge kelder van ongeveer 26 vierkante meter. Deze extra ruimtes geven je de vrijheid om jouw zakelijke ambities waar te maken of om te genieten van de ultieme opslagruimte.
Buiten wacht een grote tuin, met de mogelijkheid om een bestaande opslagruimte af te breken en ruimte te creëren voor groene oases of extra ontwikkelingen.
Dit pand is een unieke kans om je dromen waar te maken en te profiteren van de levendige sfeer van het winkelcentrum van Sint-Mariaburg. Of je nu een ondernemer, kunstenaar of gezin bent, hier vind je de ruimte en de mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen. Kom snel kijken en ontdek alle verborgen schatten die dit pand te bieden heeft!
BEWOONBARE OPPERVLAKTE
De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

RENOVATIEPLICHT
Gebouwen met een energielabel “E” of “F” zullen verplicht binnen de 5 jaar energetisch gerenoveerd moeten worden en dit zodat ze minstens over een energielabel “D” beschikken.
Bij dit pand zal de renovatieplicht dus van toepassing zijn.

Er zijn heel wat maatregelen om financieel te steunen bij de renovatie, deze zijn terug te vinden op: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1924
Grond oppervlakte
466 m2
Bewoonbare oppervlakte
309 m2
Referentie
M9-D8CWQKQJX
Makelaar Code
5229411
EPC Waarde
766 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210916-0002464876-knr-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
05 Sep 2023
€420.000 / Immo Point
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com