Kaart

Zegersdreef 9

2930 Brasschaat Huis Te Koop
650 m² wonen
3149 m² perceel
5 slaapkamers
€2.150.000
Lening simuleren

Zegersdreef 9 - 2930 Brasschaat - Karaktervolle villa vlakbij het centrum van Brasschaat!
Op wandelafstand van het Peerdsbos en vlakbij het centrum van Brasschaat vinden we deze karaktervolle villa op een zuidwest georiënteerd perceel van 31ca49a met een verwarmd zwembad en een fraai aangelegde tuin. De villa werd zeer grondig en smaakvol gerenoveerd tussen 2002 en 2005, waarbij deze vergroot werd en voorzien van alle hedendaags comfort. Combineer privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, …) binnen handbereik. Het eigendom beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers een garagegebouw en een bewoonbare oppervlakte van 650m². Een kantoor of praktijk aan huis, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Via één van de twee inrijpoorten rijden we binnen op het perceel en komen we bij de villa.
Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de villa via een impressionante hal op natuursteen met fraaie trap. De hal is centraal gelegen en biedt toegang tot de verschillende kamers op het gelijkvloers. Links is er een bureel met op maat gemaakte bibliotheek, die in verbinding staat met een lichte zithoek met serre. De living op fraaie parketvloeren is voorzien van een open haard. Genieten van het uitzicht op de tuin kan hier of u gaat via een dubbele deur naar het deels overdekte terras. De eetkamer op parketvloer, met een mooie lichtinval via meerdere grote ramen, is met het plafond met eiken balken een absolute eyecatcher. De ruime leefkeuken is voorzien van alle luxe die menig hobby kok zullen waarderen. Een handige bijkeuken met wasplaats en dienstingang sluit hierbij aan. Aan de voorzijde is er een ruime TV-kamer of avondsalon met open haard en bibliotheekwand. Ten slotte is er een gastentoilet en toegang tot de kelder.
Verdieping:
Via de mooie houten trap bereiken we de eerste verdieping en de nachthal. U betreedt de mastersuite door een ruime dressing met ensuite luxe badkamer, die voorzien is van een ruim ligbad, douche, lavabo’s, toilet en bidet. In de slaapkamer wordt u wakker met het zicht op de prachtige tuin of kan u op het balkon genieten van de ochtend. Verder zijn er vier ruime slaapkamers, welke voorzien zijn van ingemaakte kasten, waarvan één eveneens met balkon. De verdieping heeft nog 2 badkamers die met hoogwaardige materialen zijn afgewerkt. De familie zal nooit lang hoeven te wachten.
Kelder:
De villa beschikt over een volwaardige kelder, die tijdens de renovatie extra werd uitgegraven om een betere plafondhoogte te realiseren. Er bevinden zich meerdere ruimtes met o.a. een wijnkelder met op maat gemaakte kast, een technische ruimte en verschillende bergingen.
Buiten:
Via twee inrijpoorten (bijzonder handig voor de transit van de bewoners of bezoekers) kan u het volledig omheinde perceel oprijden. De in 2005 aangelegde tuin (Jan Joris) heeft meerdere terrassen en een verwarmd zwembad. Hier is ook een overdekt loungeterras met poolhouse, voorzien van sauna en douche. Dankzij de ideale zonligging is het heerlijk vertoeven en genieten van de zon!
Garage:
Het vrijstaande garagebouw biedt plaats tot wel 4 à 5 wagens en is te bereiken via een oprit langs de zijkant van de villa. U kan uiteraard ook parkeren onder de carport of aan de voortuin.

Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel
- Renovatie tussen 2002 en 2005 met hoogwaardige materialen
- Fraai aangelegde Jan Joris tuin met zuidwest oriëntatie, verwarmd zwembad (9 x 5m)
- Ruime kelder met hoge plafond
- Volume aan bewoonbare oppervlakte
- Mogelijkheden kantoor of praktijk
- Top ligging vlakbij het centrum
- Voorzieningen in directe nabijheid

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 214 kWh/m² Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 01/8849.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.150.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1947
Grond oppervlakte
3149 m2
Bewoonbare oppervlakte
650 m2
Referentie
OD5-OX1-DJJO
Makelaar Code
01/8849
EPC Waarde
244 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221111-0002719062-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€2.150.000 / Hillewaere Vastgoed
10 Sep 2023
€2.350.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com