Home Huis 2930 Brasschaat
Vosholdal 8
Kaart

Vosholdal 8

2930 Brasschaat Huis
737 m² wonen
4712 m² perceel
7 slaapkamers
€1.300.000

Vosholdal 8 - 2930 Brasschaat - Exclusieve en modernistische villa in Brasschaat!
Op het einde van een doodlopende straat, vlakbij het centrum van Brasschaat en grenzend aan het Vriesdonk vinden we deze exclusieve modernistische villa op een perceel van 47ca12a. In 2002 werd de villa volledig gerenoveerd met tijdloze materialen en oog voor ruimtelijk gevoel met veel lichtinval. Combineer rust en privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, …) binnen handbereik. Het eigendom beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 737m² met o.a. 7 slaapkamers en 7 badkamers en een woongelegenheid voor inwonende conciërge of au-pair. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de villa via een ruime inkomhal op natuursteen met vestiaire en gastentoilet. Wandelen we verder komen we tot bij een ontvangsthal met royale bibliotheekkasten en pianohoek. Via plafondhoge discreet weggewerkte schuifdeuren vinden we een prachtig salon open tot in de nok, op parketvloer en met een open haard. Hier is het heerlijk genieten. Met een grote schuifdeur is er toegang tot de tuin met terras. Over de woonkamer is er een ruim kantoor met ingemaakte kasten en toegang tot de achterliggende tuin met terras. De eetkamer , die grenst over de keuken, kan eveneens afgesloten worden met schuifdeuren. De volledig geïnstalleerde Bulthaup leefkeuken op natuursteen is voorzien van alle inbouwtoestellen. Aansluitend op de keuken is er een familyroom met spiltrap naar een polyvalente ruimte op de zolderverdieping, voorzien van een douchekamer. Ten slotte is er nog een conciërgegedeelte bestaande uit een living met open keuken (met toegang tot een riant terras), slaapkamer, douchekamer en apart toilet.
Verdieping:
Via de trappenhal bereiken we de eerste verdieping en de nachthal op parket. De mastersuite bestaat uit een open en gesloten dressing en een ruime badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele lavabo, handdoekendroger en apart toilet. Verder zijn er een logeerkamer met badkamer en drie kinderslaapkamers op parket met mezzanine slaapgedeelte en bureauhoek, op maat gemaakte kasten en elk een en suite douchekamer met inloopdouche. De wasplaats heeft voorzieningen voor wasmachine/droogkast.
Zolderverdieping:
De ruime zolder (ca. 90m²) is te bereiken via een spiltrap. Deze polyvalente ruimte is voorzien van een eigen douchekamer.
Kelder:
De villa is gedeeltelijk onderkelderd en bestaat uit een wijnkelder en een CV-ruimte met Viessmann verwarmingsketel en ACV boiler.
Buiten:
Via een oprijlaan komt u tot bij de villa gelegen op een binnenperceel. De tuin heeft een eeuwenoud bomenbestand. U kan hier in alle privacy genieten van de rust of van het zonnetje op de verschillende terrassen grenzend aan de woning, waarvan één overdekt en ingebouwde BBQ.
Garage:
De inpandige garage beschikt over een ruimte voor 3 wagens (waarvan 1 met smeerput) en sectionale poorten. De vierde garage is in gebruik als fietsenberging. Ruime aangelegde parking voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden:
- Groen en rustig perceel
- Privacy met uitgebreide beveiliging
- Uniek eigendom
- Volume aan bewoonbare oppervlakte
- Mogelijkheid inpandige conciërge of au pair
- Top ligging vlakbij het centrum
- Voorzieningen in directe nabijheid

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC C-label (246 kWh/m²) Documenten EPC Indelingsplan

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.300.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
4712 m2
Bewoonbare oppervlakte
737 m2
Referentie
YE5-JQYX6MSS
Makelaar Code
01/8859
EPC Waarde
246 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0001976867-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
26 Nov 2023
€1.300.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com