Home Te Koop Huis 2930 Brasschaat
Essensteenweg 53
Kaart

Essensteenweg 53

2930 Brasschaat Huis Te Koop
360 m² wonen
4255 m² perceel
5 slaapkamers
€1.480.000
Lening simuleren

Ontdek deze prachtige villa, gelegen in Maria-Ter-Heide in Brasschaat, tegenover het natuurgebied 'Klein Schietveld'. Deze woning, gesitueerd op een perceel van 4452m², biedt talrijke mogelijkheden en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen en Nederland.

De villa beschikt over vijf slaapkamers, vijf badkamers en een kantoorruimte, waardoor het ideaal is voor wie op zoek is naar een ruime woning met een magnifieke parktuin. Het pand kan ook dienen als zorgwoning of praktijk-/kantoorruimte.

Bij binnenkomst in de villa word je verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet. De leefruimte, opgedeeld in een salon en eetkamer, en de volledig uitgeruste keuken bieden alle comfort dat je nodig hebt. Vanuit elke ruimte heb je een prachtig uitzicht op de aangelegde parktuin met vijver en terras.

De villa heeft ook een dubbele inpandige garage, toegankelijk via een bijkeuken. Een trap leidt naar een fraai ingerichte kantoorruimte met aparte badkamer. De masterbedroom met dressing en luxueuze badkamer bevindt zich aan de andere kant van de villa.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, waarvan twee met en suite badkamer, en een nachttoilet.

De buitenruimte bestaat uit een voortuin met oprit en een volledig omheind park met vijver en ruim terras, toegankelijk vanuit de salon, eetkamer en keuken.

Deze villa is uitgerust met een alarminstallatie en heeft een energielabel B. Het is een ideale gezinswoning met mogelijkheden voor een praktijk, kantoor of zorgwonen in een groene omgeving.

Het EPC bedraagt 191 kWh/m². Maak een afspraak en ontdek zelf de mogelijkheden van deze prachtige woning!

* * *

Essensteenweg 53 - 2930 Brasschaat - Fraaie villa met parktuin en tal van mogelijkheden over natuurdomein!
Deze fraaie villa op een perceel van in totaal 4452m², is gelegen aan de overkant van het natuurgebied ‘Klein Schietveld’ nabij het centrum van Maria-Ter-Heide in Brasschaat. Uitvalswegen naar Antwerpen en Nederland zeer vlot te bereiken. Zoekt u voor een eigendom waar u volume met een magnifieke parktuin kan combineren? Of de mogelijkheden voor een zorgwoning of een praktijk-/kantoorruimte aan huis? Dan is dit zeker een droom voor u en uw familie. Ze beschikt namelijk over 5 kamers, 5 badkamers en een kantoorruimte. Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken.

Indeling gelijkvloers:
Via de inkomhal komen we binnen in de mooi onderhouden villa. Deze heeft een gastentoilet en voldoende hoogte voor een kroonluchter. Rechtdoor komen we in het leefgedeelte, die is opgedeeld in een salon en een eetkamer. De ruime leefkeuken is zeer compleet uitgerust met voldoende bergkasten, toestellen en een eethoek… kortom alle comfort die u verwacht. Vanuit alle ruimtes heeft u zicht op de prachtig aangelegde parktuin met vijver en terras. Via een bijkeuken met aparte inkomdeur, bereiken we de inpandige, dubbele garage. Een trap leidt naar een fraai ingerichte kantoorruimte met aparte badkamer. Aan de andere kant van de villa is er een masterbedroom met dressing en luxueuze badkamer met bad en douche. De woning is hierdoor geschikt voor zowel zorgwonen als home office en biedt u tal van mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Vanuit de inkomhal nemen we de trap naar de nachthal op de eerste verdieping. Er zijn 4 kamers, waarvan 2 met en suite badkamer. De riante badkamer heeft een bad en een douche. Ten slotte is er nog een nachttoilet.

Buiten:
De woning beschikt over een voortuin met oprit en is volledig omheind. De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer en de leefkeuken via grote raampartijen. Hij beschikt over een zeer ruim terras waar u kan genieten van alle rust en een groen uitzicht op de zeer fraai aangelegde parktuin met vijver.

Bijzonderheden:
- Groene omgeving over natuurgebied ‘Klein Schietveld’
- Fraai aangelegde parktuin
- Een eengezinswoning met een mogelijkheid voor praktijk, kantoor of zorgwonen.
- Volledig omheind perceel met vijver en ruim terras
- Alarminstallatie
- B-label

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 191 kWh/m² Documenten Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.480.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
4255 m2
Bewoonbare oppervlakte
360 m2
Referentie
66NQ5CJVFOCV
Makelaar Code
01/8796
EPC Waarde
191 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230616-0002916227-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€1.480.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com