Home Huis 2930 Brasschaat
Van Gamerenlei 4
Kaart

Van Gamerenlei 4

2930 Brasschaat Huis
369 m² wonen
4 slaapkamers
€1.049.000

Ontdek deze charmante villa, gelegen in de pittoreske omgeving van Vriesdonk. De woning biedt een idyllisch uitzicht op een weelderige parktuin en is gesitueerd in een rustige residentiële straat, op slechts een steenworp afstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en belangrijke verkeersaders. De International School en de Haven zijn ook gemakkelijk bereikbaar binnen enkele minuten rijden.

Bij aankomst word je verwelkomd door een indrukwekkende hal met stijlvolle trap en gastentoilet. De L-vormige woonkamer straalt warmte en gezelligheid uit, compleet met een open haard, comfortabele tv-hoek en eetkamer die naadloos overloopt in de keuken met zithoek.

Boven vind je vier royale slaapkamers, allemaal voorzien van ingebouwde kasten. De verdieping herbergt ook een kinderbadkamer, een ouderbadkamer die eveneens toegankelijk is vanuit de hoofdslaapkamer, en een praktisch nachttoilet. De ruime zolder biedt genoeg ruimte voor een bar en kan eventueel omgevormd worden tot een vijfde slaapkamer, met mogelijkheid voor een vaste trap.

De woning beschikt over verschillende kelders en een kruipkelder, en heeft een inpandige garage voor twee auto's, uitgerust met een automatische poort die op afstand bedienbaar is. Daarnaast biedt de oprit plaats voor nog eens twee auto's.

Tussen de vele pluspunten behoort de tuin die veel privacy en zonlicht biedt, met prachtig zicht op een sfeervolle parktuin met oude bomen. De villa is bovendien energiezuinig met een EPC-label C en de elektriciteitsinstallatie voldoet aan alle normen. Tot slot is er een nieuw Brabex-alarm geïnstalleerd voor extra veiligheid.

Wil je deze prachtige woning zelf ervaren? Neem dan contact met ons op via 036466655 of info@sinjoor.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Van Gamerenlei 4 - 2930 Brasschaat - Betoverende villa in het schilderachtige Vriesdonk met een idyllisch uitzicht op een weelderige parktuin.Verscholen in een oase van rust, pronkt deze eigendom in een residentiële straat, op slechts een korte wandeling van scholen, winkels, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen.International School en Haven op enkele autominuten. Indeling:Bij binnenkomst word je begroet door een imposante hal met een stijlvolle trap en een gastentoilet. De L-vormige woonkamer straalt gezelligheid uit met een open haard, een knusse tv-hoek en een eetkamer die overgaat in de keuken met zithoek.Op de eerste verdieping kom je in een ruime hal met toegang tot 4 royale slaapkamers, voorzien van inbouwkasten. Hier vind je ook een kinderbadkamer, een ouderbadkamer (ook bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer) en een handig nachttoilet.De grote zolder biedt ruimte voor een bar en heeft potentieel voor een 5e slaapkamer, inclusief de mogelijkheid voor een vaste trap.Volledig onderkelderd met diverse kelders en een kruipkelder. De inpandige garage voor 2 wagens heeft een automatische poort met afstandsbediening. Een oprit voor twee wagens maakt het plaatje compleet. Pluspunten:* Een tuin met veel privacy en een overvloed aan zonlicht, met uitzicht op een sfeervolle parktuin met oude bomen.* Energiezuinig met een EPC-label C.* Elektriciteit is conform.* Nieuw Brabex-alarm geïnstalleerd. Wil je deze prachtige villa met eigen ogen bewonderen? Neem contact met ons op via 036466655 of info@sinjoor.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.049.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
369 m2
Referentie
93S1WP-IM37G
Makelaar Code
SIN/23/140
EPC Waarde
224 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.049.000 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com