Kaart

Bredabaan 23

2930 Brasschaat Huis Te Koop
220 m² wonen
2350 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze uiterst charmante villa, gelegen op een royale kavel van 2.350 m², grenzend aan het prachtige Peerdsbos. Deze ruime en karaktervolle woning straalt warmte en gezelligheid uit. De benedenverdieping biedt onderdak aan een gezellige salonruimte, een eetkamer en een comfortabele zithoek met uitzicht op de adembenemende tuin. De keuken, uitgerust met alle moderne apparatuur, is strategisch geplaatst aan de tuinkant, waardoor u tijdens het koken van het uitzicht kunt genieten. De woning beschikt eveneens over een aparte bureau ruimte, ideaal voor een werk-, wooncombinatie.

De villa is volledig onderkelderd en deze ruimte kan multifunctioneel worden ingezet als speelruimte, bergruimte of wijnkelder. Op de bovenverdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers, allen voorzien van ingebouwde kasten. Een badkamer met ligbad en een aparte douchekamer maken het geheel compleet.

De prachtig aangelegde, zuidoostelijk georiënteerde tuin biedt complete privacy. Hier kan u tot rust komen in het schattige paviljoen met openslaande ramen. Aan parkeergelegenheid geen gebrek, dankzij een garage en voldoende plek op de oprit.

De centrale ligging van deze woning is een grote troef, met onmiddellijke toegang tot belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen en winkels. En het mooiste van alles: het Peerdsbos ligt letterlijk in uw achtertuin!

* * *

Bredabaan 23 - 2930 Brasschaat - Uiterst charmante villa op 2.350m² aan het Peerdsbos. Deze zeer ruime, karaktervolle woning heeft volgende indeling; De benedenverdieping biedt plaats aan een salongedeelte, eetkamer en fijne zitplaats met zicht op een prachtige tuin. Een comfortabele keuken aan de tuinkant, uitgerust met alle toestellen en een praktische zijingang. Een apart bureau, werken/wonen is hier perfect mogelijk. De woning is volledig onderkelderd en bruikbaar. (speelruimte, berging, wijnkelder) Op de bovenverdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers met ingemaakte kasten, een badkamer met ligbad, alsook een douchekamer. De mooi aangelegde tuin is zuidoost gericht, biedt totale privacy, hier is het heerlijk vertoeven in het paviljoentje met openslaande raampartijen. Garage en voldoende parkeerplaats op het terrein. Gelegen in de directe omgeving van alle invalswegen, openbaar vervoer, scholen, winkels en het Peerdsbos in de achtertuin!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.144
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
2350 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
Y-0VRW86JV7X
Makelaar Code
5918973
EPC Waarde
392 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231009-0002849276-RES-2EPC klasse: DDubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€875.000 / accent vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com