Kaart

2930 Brasschaat Huis
601 m² wonen
5 slaapkamers
€2.990.000

Deze elegante totaal vernieuwde villa bevindt zich op een uitstekende locatie, aan het einde van een doodlopende dreef, in alle rust en toch vlakbij het centrum én belangrijke uitvalswegen.  Een riante centrale hal met vestiaire en gastentoilet, met diverse glazen deuren leiden naar de leefruimten.
De woonkamer, uitkijkend op de tuin, heeft een parketvloer en een gezellige open haard. Aangrenzend bevindt zich de riante leefkeuken met bijzonder veel lichtinval, een grote eetgelegenheid en directe toegang tot de terrassen. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, van Miele en Gaggenau, een Quooker-kraan en een Gaggenau wijnkoelkast. Zachte natuurlijke tinten van materialen harmonieus gecombineerd.
Een kantoorruimte of een mogelijke extra slaapkamer, een fijne hal met handenwasser en ingemaakte kasten, leidt naar de inpandige garage.  Op de eerste verdieping een ruime overloop met ingebouwde kastenwand en een nachttoilet. Twee slaapkamers met parketvloeren, ingebouwde kasten en ieder een eigen doucheruimte. De grote hoofdslaapkamer heeft een en suite dressing, een schuifpui naar het dakterras en een luxueuze badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. Ook is er een vierde slaapkamer met eigen doucheruimte en een praktische waskamer met wasmachine- en drogemachine aansluitingen en een spoelbak. Via een vaste trap bereikt u de zolder die nog kan worden afgewerkt voor diverse doeleinden.  Ruime kelderkamers herbergen ondermeer technische installaties en opslagruimtes. De royale tuin biedt een gunstige ligging ten opzichte van de zon en heeft volop privacy. De terrassen grenzen aan het zwembad, dat is uitgerust met een automatisch rolluik. De tuin is volledig omheind en heeft een automatische toegangspoort met videofonie. Deze imposante villa is uitgebreid gerenoveerd met moderne technologieën. Er is geïnvesteerd in energiezuinige maatregelen zoals zonnepanelen, een warmtepomp, airconditioning in alle slaapkamers, vloerverwarming op het gelijkvloers, enz., wat heeft geleid tot een gunstig A-label.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 2.990.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1958
Bewoonbare oppervlakte
601 m2
Referentie
HU9J7BGWTJ6C
Makelaar Code
KH-B-895
EPC Certificaat
20230111-0002777288-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€2.990.000 / De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com