Home Te Koop Huis 2960 Brecht
Rommersheide E 16
Kaart

Rommersheide E 16

2960 Brecht Huis Te Koop
80 m² wonen
1.041 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Omschrijving:

Dit charmante gelijkvloerse huis, gesitueerd in het rustige en groene recreatieve woongebied van Brecht (permanente bewoning toegestaan), biedt een oase van rust en natuur op een perceel van 1.041m². De prachtige zonnige tuin compleet met terras heet je van harte welkom.

Indeling:
Via de garage, momenteel fungerend als berging/wasruimte, betreed je de volledig uitgeruste keuken voorzien van alle moderne gemakken. Grenzend aan de keuken ligt de gezellige woonkamer, rijkelijk verlicht door grote ramen en schuifdeuren die een panoramisch uitzicht bieden op de zonnige, groene tuin. De woning beschikt verder over twee slaapkamers van elk 10m² en een badkamer uitgerust met een combinatiebad, wc en dubbele wastafel.

Uitbreiding/verbouwingen: Nieuwbouw of uitbreiding is mogelijk tot een maximum bebouwde oppervlakte van 80m², uit te breiden met nog eens 20m². Ook kan er een eerste verdieping toegevoegd worden, mits deze wordt afgedekt met een zadeldak of schuin dak (zie BPA Recreatief woongebied Brecht). Naast een carport is er voldoende ruimte op de oprit om twee extra auto's te parkeren.

PLUSPUNTEN: Groene en rustige omgeving - Dichtbij belangrijke verbindingswegen - Mogelijkheid tot uitbreiding.

Heeft deze woning je interesse gewekt? Neem dan snel contact op via 03 225 00 68 of stuur een e-mail naar info@wellimmo.net!

* * *

Rommersheide E 16 - 2960 Brecht - Matched: Deze gelijkvloerswoning is zeer rustig en groen gelegen in recreatief woongebied (permanent wonen toegelaten) te Brecht, op een perceel van 1.041m². De prachtige, zonnige tuin met terras zet meteen de sfeer. Welkom thuis!
Indeling:
Binnenkomen doet men via de garage die momenteel dienstdoet als berging/ wasruimte, langswaar men toegang heeft tot de geïnstalleerde keuken, die voldoet aan alle hedendaags comfort. Naast de keuken bevindt zich de gezellige leefruimte. Deze leefruimte is voorzien van grote ramen (en schuifdeur) die niet alleen zorgen voor veel lichtinval, maar ook voor een open zicht op de zonnige groene tuin. Verder beschikt de woning over de twee slaapkamers van 10m². De badkamer is ingericht met een ligbad +douchekop, toilet en dubbel lavabomeubel.

Uitbreiding of verbouwingen: De bebouwde grondoppervlakte bij nieuwbouw of uitbreiding bedraagt maximaal 80m² mits mogelijkheid tot uitbouw van 20m². Er mag ook een eerste verdieping bijgebouwd worden onder de voorwaarde dat dit onder een schuin- of zadeldak is. (Zie BPA Recreatief woongebied Brecht)
Naast een carport, kan men de auto ook parkeren op de oprit, waar plaats is voor ca. 2 extra wagens.

TROEVEN: Groene omgeving - Nabij invalswegen - Uitbreidingsmogelijkheden.

Interesse? Contacteer ons via 03 225 00 68 of mail naar info@wellimmo.net!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1.041 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
KK2T8C6F-0TV
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com